Nye opskrifter

Rainbow Strawberry Shortcake-godbidder

Rainbow Strawberry Shortcake-godbidder

En lille regnbue-y bid af sommer-y jordbær shortcake overbærenhed!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

Jordbær

3

kopper hakkede jordbær

Kiks

2 1/3

kopper Bisquick ™ Original bagemix

3

spiseskefulde smeltet smør

3

kopper flødeskum eller pisket topping

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 425 ° F. Skær jordbær i små bidder. Kast med de 3 spsk sukker, og læg det i køleskab for at macere.

 • 2

  Kombiner Bisquick ™, sukker, smeltet smør og mælk i en medium skål. Bland indtil en blød dej dannes. Opdel dejen i seks portioner. Bland hver med et par dråber madfarvning (4 til 5 dråber for hver farve) for at gøre regnbuens farver: rød, gul, orange, grøn, blå, lilla.

 • 3

  Arbejd hurtigt, opdel hver farve i flere små bidder. Dann små kugler med en af ​​hver farve. Pat bolde sammen for at gøre en runde omkring 8 inches i diameter og 3/4 af en tomme tyk.

 • 4

  Skær med en 1-1 / 2 tommer kiksskærer. Tør dejrester let sammen, og skær flere runder ud, indtil du har omkring 20 i alt.

 • 5

  Arranger runder på et kiksark og afkøles i ca. 15 minutter.

 • 6

  Bages i 7 til 9 minutter.

 • 7

  Fjern fra ovnen og lad den køle lidt af.

 • 8

  For at servere deles kiksene i halvdelen med en savtakket kniv og den øverste nederste halvdel med jordbær, flødeskum og naturligvis regnbuensprinkler. Prop øverste halvdel på siden.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Det er 90+ grader udenfor. Det eneste, jeg virkelig vil spise, er en kølig, forfriskende dessert. Men selv da vil bare en bid gøre. En lille shortcake bid er bare billetten! Så jeg troede, jeg ville lægge en regnbue spin på mine sædvanlige bittesmå shortcake bid til spisesked. Ud over deres regnbue-y godhed er Rainbow Strawberry Shortcakes den perfekte lille sommer overbærenhed ... bogstaveligt talt to bid af perfektion. Hvis du ikke overbelaster dem fuldstændigt med bær og pisk (det er svært at ikke, ved jeg det), kan du faktisk spise dem sikkert, sandwich-stil. Serveres i en forretterske eller en lille forrettersplade, regnbue-ed eller sans, men server dem på alle måder! Og det bedste er, at shortcakesne er lavet med Bisquick, så der er ingen vanskelig opskæring af forkortelse i melet med en gaffel, bekymre sig om hævning osv. Bare bland, form, klip og bages. Perfekt hver gang. Jeg kan være forudindtaget i mine Bisquick shortcake-måder. Men jeg fortæller det som det er: For at servere deles kiksene i to med en savtakket kniv og den øverste nederste halvdel med jordbær, flødeskum og naturligvis regnbuensprinkler. Sæt den øverste halvdel rakishly på siden for absolut sødhed.

Se videoen: Strawberry Shortcake - Seaberry Beach Party (September 2020).