Nye opskrifter

Rainbow Dessert Shooters

Rainbow Dessert Shooters

En sød, cremet godbid med Lucky ™ "crunch" og tangy yoghurt!MERE +MINDRE-

1

kar (2 lbs) Yoplait® Original Yoghurt Vanilla (4 kopper)

5

kopper Lucky Charms ™ korn (omtrentlig)

Skjul billeder

 • 1

  Sukker brillerne. Rest af hvid frosting (farvelæg den grønne først), en appelsin- eller citronskive eller vand kan bruges på fælgen for at få sukkeret til at klæbe. Sæt til side.

 • 2

  Bland yoghurt og pisket topping, og del den ligeligt i seks skåle.

 • 3

  Farve med flydende madfarve. (4 til 6 dråber pr. Skål.)

 • 4

  Start med yoghurtblandingen, læg kopperne i - 2 dybe spiseskefulde yoghurtblandingen og lige nok korn til at dække. Gentage.

 • 5

  Opbevares i køleskab indtil servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg burde kalde disse "heldige dag" dessertskydere. Og det er ikke af de åbenlyse grunde. Før vi går ned til alle ting shamrock-y for disse Rainbow Dessert Shooters, vil jeg give en sød lille hemmelighed, der giver mig mulighed for at afværge is og iscreme-cravings om aftenen. To små ord: yoghurt og pisk. Bland din yndlingssmag af Yoplait let yoghurt (vanilje, nøglekalk, osv.) 50/50 med noget pisket topping med reduceret kalorieindhold. Tilsæt en spiseskefuld eller deromkring af din fave lækre-men-meget-kalorie-granola, og der har du det. Sød, cremet, crunchy - men du kan endda tilføje en bær eller to eller en spiseskefuld mini chokoladechips til at dække alle dessertbaserne. Bedst af alt er konceptet meget tilpasset - tilføj en grøn sukkerkant, lidt madfarve, og udskift granolaen for en mere ferie passende Lucky Charms, og det er en sød lille St. Patty's Day-godbid! Her er et tip til at gøre disse ekstra specielle: lav små ferieflag. Jeg har venner, der laver detaljerede, udsmykkede, personlige flag til deres desserter - noget, jeg finder så imponerende! Men jeg personligt har ikke tid eller scrapbooking-udstyr. Søde klistermærker fra min lokale håndværksbutik er en sjov, let erstatning. Bare sandwich den spidse ende af et tandstikker mellem to identisk formede klistermærker, og der er det - et lille flag! Disse små fyre er bedst, når de samles kort før servering - måske en time eller deromkring. Ellers kan kornet blive lidt blød. Før servering, top hver parfait med et lille flag, og gør dig klar til at nyde en 9 ounce hjælp af regnbue-y dessert-y lykke!
 • Yoplait er et registreret varemærke tilhørende YOPLAIT MARQUES (Frankrig) brugt under licens.

Se videoen: UNEXPECTED FOOD HACKS YOU NEED TO TRY. Yummy Treats Recipes by 5-Minute DECOR! (September 2020).