Seneste opskrifter

Lucky Punch

Lucky Punch

Bland denne hurtige ikke-alkoholiske St. Bright og sød, smag som melonlimonade og kantet med Lucky Charms ™, dette er den perfekte party punch-opskrift!MERE +MINDRE-

Opdateret 26. februar 2015

1

kop hvid chokolade, smeltet

1

kop Lucky Charms ™ kornmarshmallows

2

(32 oz) flasker sportsdrink med melonsmag (såsom Powerade ™)

1/4

kop pulveriseret limonadeblanding

Skjul billeder

 • 1

  Kant 8 festbriller ved at dyppe dem i smeltet hvid chokolade. Dyp bagsiden af ​​individuelle Lucky Charms ™ marshmallows i den hvide chokolade, og pres dem omkring kanten af ​​hvert glas. Sæt til side, og lad chokolade køle af og hærde.

 • 2

  Bland en sportsdrink og limonadeblanding i en stor hulskål. Tilsæt is. Serveres i briller med kant. God fornøjelse!

Ekspert tip

 • Enhver grøn drink fungerer, så er du velkommen til at erstatte grøn hawaiisk Punch ™, Tropical Gatorade ™ eller kiwisoda med melonsportsdrinken i denne opskrift.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
210
Kalorier fra fedt
50
% Daglig værdi
Total fed
6g
9%
Mættet fedt
4 1 / 2g
23%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
150 mg
6%
Kalium
115 mg
3%
Samlet kulhydrat
37g
12%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
33g
Protein
1 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
6%
6%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Det bliver ikke køligere end dette lette slag, der serveres i briller med Lucky Charms ™ -rimmere!

  At holde en St. Patty's Day-fest i år og vil sørge for, at dine ikke-imbibing leprechauns også har noget at drikke? Vi har samlet denne nemme ikke-alkoholiske (og børnevenlige) Lucky Punch! Det er det perfekte feststempel for alle, der ønsker at drikke festligt, uden at blive sprød.

  Den bedste del? Du vil ikke tro, hvor enkel denne to-ingrediens punch er. Serveres i ekstra sjove briller med Lucky Charms ™ marshmallow bits, dette er ikke kun det grønneste slag rundt - det er også det nemmeste!

  Her er din grundlæggende serie: Lucky Charms ™, sportsdrink med melonsmag, limonade og sugerør.

  Du skal også bruge lidt smeltet hvid chokolade til dippin 'og rimmin'.

  Jeg kan godt lide at smelte min chokolade på en mellemstor tallerken. Den flade overflade er perfekt til at presse glasfælge ind i.

  Nu den sjove del. Du ved, hvordan du altid har ønsket at åbne en æske med Lucky Charms ™ og kun spise marshmallow charms? Ja. Nu er din chance.

  Sorter to kopper skumfiduser. Gem kornet og lav sprøde stænger til senere. Eller ikke. I dag handler det om skumfiduser.

  Når du har dyppet kanten af ​​dine festkopper i den hvide chokolade, skal du trykke på bagsiden af ​​flere skumfiduscharme i den hvide chokolade og anbringe dem omkring din kop.

  Du får et smukt sæt stansekopper, der ser sådan ud.

  Nu skal du bare blande sportsdrikken og limonadepulveret. Kast bunter is i din skål, aaaaand .... lad shamrock-festen begynde!

  Denne mocktail er sjov for alle at nyde.

  Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler skøre enkle, sunde familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes Tablespoon-profil for at se, hvad hun laver mad næste!

Se videoen: ReTo ft. Qry - Stary dobry ja prod. PSR (September 2020).