Traditionelle opskrifter

Bøf og Harissa Crostini

Bøf og Harissa Crostini

Harissa sætter et eksotisk spin på en klassisk nytårs forretter. Denne nordafrikanske krydderi er smagfuld og smagfuld med et strejf af krydderi.MERE +MINDRE-

1/2

tsk karvefrø

1 1/2

pund medium sjælden bøf

Skjul billeder

 • 1

  Tag stilkene og frøene ud af chilierne og del kødet i mindre stykker. Anbring i en skål, og hæld kogende vand over dem. Lad hvile ca. en halv time. Hvis du vil have det til at være krydret, skal du holde nogle eller endda alle frøene inde.

 • 2

  Bland en ristet rød peber, hvidløg, krydderier, citronsaft og olie i en blender til en glat puré.

 • 3

  Sil chili og tilsæt til blenderen. Bland indtil det meste glat.

 • 4

  Skær brødet i runder. Skål på begge sider med en let børstning af olivenolie.

 • 5

  Top de ristede brødrunder med et smør af harissa og nogle meget tynde skiver af bøf.

 • 6

  Drys med friske urter, hvis du har dem, ellers kan du bruge lidt mere tørret oregano. Tjene.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvert år på nytår kan jeg godt lide at lave bøf og ristet rød pebercrostini for at tage med til den fest, jeg deltager i. Det er en klassisk forretter, der er nem at lave og virkelig imponerer folk.

  I år ville jeg skifte det lidt op, så jeg besluttede at eksperimentere med en nordafrikansk chilipasta kaldet harissa. Jeg troede, det ville være perfekt til et twist på skålen, men stadig være noget ens for dem, der forventer min gamle standby. Smagsmæssigt slog denne version den ud af parken! Pastaen havde masser af smag og matchede virkelig med bøf og brød.

  For at være ærlig havde jeg aldrig engang prøvet harissa før, men jeg har altid ønsket at klare det. Jeg slog et ton opskrifter op (det er lavet forskelligt afhængigt af regionen) og forblev tro mod basis af harissa, men ændrede et par ting for at parre godt med crostini og give mine venner nogle mere velkendte smag.

  Denne skål er en rigtig vinder og ville gå godt igennem ved enhver nytårsaften. Bare sørg for at den person, du planlægger at kysse ved midnat, også har en - der er et anstændigt hit af rå hvidløg!

  Her er den fulde bøf og Harissa Crostini opskrift.

  Chiles blødgør i varmt vand for at blødgøre. Så spændt. Mine var varme, fordi mine venner kan lide varmen, men hvis du vil gøre denne pasta mild, skal du sørge for at tage alle frøene ud.

  Chilierne i blenderen med en ristet rød peber, lidt olie, citronsaft, hvidløg, karve, koriander og oregano.

  Den færdige pasta. Det er så let!

  Når brødet er ristet let på begge sider, skal du sprede harissaen på.

  Den opskrift, jeg sendte, kræver 1,5 kg medium sjælden bøf. Til min brugte jeg en flankbøf! Her er det i en hurtig marinade af hvidløg, Worcestershire, limejuice, olie, melasse, paprika og salt. Efter en halv time kastede jeg den på grillen - efter at have skovlet den ud af sneen!

  Skær meget tyndt mod kornet for at gøre stykkerne perfekt ømme.

  Efter at have samlet alt, dryssede jeg på nogle friske urter, jeg havde i køleskabet, bare for at få det til at se ekstra elegant ud. Jeg har lige tilfældigvis haft rester af dild og persille, så det skete! Hvis du ikke har disse, kan du bruge noget tørret oregano.

  Meget velsmagende! Crunch fra brødet, smeltende ømt bøf og et smagfuldt spark fra harissa. En perfekt bid hver gang.

  OPDRAG: Bøf og Harissa Crostini

  Dan Whalen mener, at harissa er den nye sriracha. Tjek hans blog på The Food in My Beard; tjek Dan's Tablespoon-profil ofte for at prøve hans opskrifter med kreative internationale spins!

Se videoen: Breakfast Toast (September 2020).