De bedste opskrifter

Duck Dynasty Camo Jello Shots

Duck Dynasty Camo Jello Shots

For din favoritjæger, Duck Dynasty-fan eller enhver, der graver camouflage, rocker disse wiggly firkanter camo-farver og sød vodka-smag.MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

2

kasser (3 oz.) Jell-O ™ kalk aromatiseret eller grøn

4

kopper kogende vand, opdelt

6

spiseskefulde sødet kondenseret mælk, opdelt

sort madfarve glasur

2

æsker (3 oz.) Jell-O ™ citronsmag eller gul

1

kuvert (1/2 oz) ikke-aromatiseret gelatine

2

kopper vodka med kagesmag, kølet 1 time i fryseren

Fødevarevæskefarvning efter behov (rød og gul)

Spiselige guldglittere (hvis ønsket) eller andre dekorationselementer

Tandstikkere Amerikansk flag til pynt, hvis det ønskes

Skjul billeder

 • 1

  Forbered to 8x8 tommer glas bagepander og en 9x13 tommer bageplade ved at sprøjte let med non-stick bagespray og tørre af med et papirhåndklæde, så der kun efterlades en svag film af olien. Dette hjælper med at frigive gelatinen let fra gryderne senere.

 • 2

  Forbered de to pakker med grøn Jell-O i henhold til pakkevejledningen (med 2 kopper kogende vand, 2 kopper koldt vand). Opdel gelatinevæske i to retter, og lad den ene være, som den er. Til den anden pisk 2 spsk sødet kondenseret mælk ind for at gøre væsken uigennemsigtig. Til den ene skal du også tilføje en lille smule sort gelfarvefarve på et tandstikker for at farve blandingen Army Green. Start med lidt, tilføj mere, hvis det er nødvendigt for at få den ønskede farve. Hæld den gennemsigtige grønne Jell-O i en 8x8 tommer gryde, og den uigennemsigtige hærgrønne blanding i den anden 8x8 tommer gryde.

 • 3

  Kølepander udækket i 90 minutter eller indtil de er bløde. Fjern fra køleskabet, og krypter gelatinen med en skeæg eller en gaffel ved hjælp af en ske eller gaffel. Sæt gryder i køleskabet i yderligere 30 minutter. I mellemtiden tilsættes 2 kopper kogende vand i konvolutten med ikke-aromatiseret gelatine plus de 2 pakker med gul Jell-O. Pisk, indtil pulver er grundigt opløst. Tilsæt 2 kopper kølet vodka og 4 spsk sødet kondenseret mælk for at gøre blandingen uigennemsigtig. Brug et tandstikker til kun at tilføje en smule sort icing madfarve til blandingen og pisk, tilsæt lidt rød og gul flydende madfarve, indtil en mørk camo tan farve opnås. Hæld i den 9x13 tommer forberedte gryde, og lad blandingen afkøle HELT på tælleren, inden du fortsætter med næste trin (ellers smelter farverne og blandes).

 • 4

  Når solbrændingsblandingen afkøles til stuetemperatur på tælleren, skal du fjerne de to krypterede grønne Jell-O-pander fra køleskabet og drys grøntsagerne tilfældigt over den afkølede solbrændte basisblanding i et plettet mønster med fingrene. Bland greenerne, tilføj noget af det ene, derefter det andet, gentag frem og tilbage mellem farverne, indtil begge er føjet til brunfarven. Rør ikke eller bland ikke yderligere. Anbring 9x13 tommer gryde i køleskab i 3 timer.

 • 5

  Når du er klar til servering, skæres den i 40 firkanter og fjernes med en lille spatel til bakken eller små forretter. Pynt som ønsket med flødeskum, drys eller slik.

Ekspert tip

 • For at gøre disse til børnevenlige gelatinefirkanter til en camo-fest skal du udelade vodkaen og erstatte koldt vand.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
70
Kalorier fra fedt
0
% Daglig værdi
Total fed
0g
0%
Mættet fedt
0g
0%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
45 mg
2%
Kalium
10 mg
0%
Samlet kulhydrat
9 g
3%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
9 g
Protein
1 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Enhver, der graver camouflage, får et spark ud af disse geléskud lavet med camouflagefarver og vodka. Kamopartier, vågn op til det vilde kald - i geléskudform! Du kan gøre disse Camo Jelly Shots perty dern let. Det tager kun lidt tid at gelere (duh), men tiden er det hele værd. Skær i små firkanter. Tilsæt flødeskum og sandfarvet (guld) spiselig glitter over toppen lige før servering. Og HI-HO, du har CAMO! For at gøre disse til børnevenlige gelatinefirkanter til en camo-fest, skal du erstatte koldt vand til vodka.

Se videoen: Turkey Gun Talk. Remington 870 VS Mossberg 835 (September 2020).