De bedste opskrifter

Tequila Lime svinekød

Tequila Lime svinekød

Svinekød marineret i tequila og limejuice, derefter grillet og skåret i skiver. En perfekt skål til Cinco de Mayo eller grillsæsonen!MERE +MINDRE-

Opdateret 25. april 2017

2

spiseskefulde appelsinjuice

1

til 2 kg svin mørbrad

Skjul billeder

 • 1

  Bland limejuice, olivenolie, tequila, appelsinjuice, peber, hvidløg, honning og krydderier i en medium skål.

 • 2

  Tilsæt svin mørbrad til marinade. Dæk med plastfolie og opbevar i køleskabet natten over eller i mindst 4 timer. Vend om muligt en gang, så mørbraden marineres jævnt.

 • 3

  Forvarm grillen til medium høj varme, når du er klar til at lave mad. Tilsæt mørbrad og lad sår i 10 minutter på den første side.

 • 4

  Vend mørbradet efter 10 minutter. Hæld lidt af den resterende marinade over mørbrad. Kog i yderligere 8-10 minutter, eller indtil mørbraden når 145 ° F i den tykkeste del. Brug et kødtermometer for at sikre, at det rammer den rigtige temperatur.

 • 5

  Fjern mørbrad fra grillen, pakk den ind i folie, og lad den hvile i tre minutter.

 • 6

  Skær mørbrad i 1/2-tommer runder, og server, mens den er varm!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne grillede mørbrad er klar til fest med en tequila- og limesaftmarinade og den perfekte blanding af krydderier. Leder du efter noget skønt og lidt anderledes for Cinco de Mayo? Du fandt det i denne svinekød marineret i tequila og kalk. (Ja, tequila!) Cinco de Mayo er en af ​​mine foretrukne spisedage om året, fordi jeg elsker at spise (og lave mad) Tex-Mex. Queso, salsa, guacamole, margaritas ... det er godt for mig! Jeg kan typisk lave et måltid ud af appetitvækkere på Cinco de Mayo, men det er nogle gange rart at have en mere omfattende hovedret til folk. Lad mig derfor præsentere dig for min Tequila Lime Pork Loin. Dette er et godt alternativ til grillet oksekød, når sommergrillsæsonen også rammer.

Se videoen: Tequila Lime Drunken Chicken Wings (September 2020).