De bedste opskrifter

Uhyggelige Brownie Bites

Uhyggelige Brownie Bites

Kaster du en uhyggelig soiree? Så vil du gerne sammensætte et parti af disse freaky brownie bites!MERE +MINDRE-

Opdateret 24. april 2017

1

æske (18,4 oz) Betty Crocker ™ brownie mix, bagt i henhold til pakkevejledningen i en mini muffinsform (for at gøre 24 brownies i alt)

1

flaske lilla mad spray

1

flaske grøn mad spray

1/2

kop chokoladechips, smeltet

2

spiseskefulde chokolade dryss

1/2

kop Betty Crocker ™ Rich & Creamy chokoladefrost

Skjul billeder

 • 1

  Bag brownies i mini-muffinsformer, der er generøst smurt og melet i henhold til pakkens anvisninger. Lad det afkøle helt, før det tages ud af formen.

 • 2

  Spred et stykke pergament i dit arbejdsområde. Sprøjt 8 af skumfiduser med den lilla madspray. Sprøjte 8 med grøn madspray. Lad 8 af dem være hvide.

 • 3

  Dyp toppen af ​​de lilla skumfiduser i den smeltede chokolade. Dyp toppen af ​​de grønne skumfiduser i chokoladen, derefter i chokoladestrøsserne. Lad chokoladen køle af og hærde.

 • 4

  Brug markøren til at tegne ansigter på hver af dine marshmallows.

 • 5

  Placer en klat frosting oven på hver brownie. Tryk en skumfidus oven på frostingen. Server og nyd!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Gør dig klar til at wow alle de små spøgelser, der vil trolde i nabolaget! Dine små spøgelser og nisser vil elske disse freaky små uhyggelige Brownie Bites, der er fyldte med Halloween sjov. At lave disse Halloween marshmallow brownie bites er slet ikke svært , men de kræver nogle specielle værktøjer, så planlæg at tage en hurtig tur til købmanden for ingredienserne og håndværksbutikken til udsmykninger. Det første trick til at lave disse sjove små godbidder er at få fat i flasker grøn og lilla madspray. Du skal være i stand til at finde dem i kageudsmykningsafsnittet i en håndværksbutik. Alt du skal gøre er at sprøjte store marshmallows med en let belægning af begge sprayer for at gøre dem uhyggelige farver. Det næste lille trick, du har brug for i dit køkken, er en spiselig markør. Brug det til at tegne nogle funky ansigter på dine skumfiduser. Jeg troede, de grønne skumfiduser bad om et skævt Frankenstein-smil, den lilla havde brug for et snedigt vampyrgrin, og en syet smil så godt ud for de hvide skumfiduser, som var ved at dreje dypp toppen af ​​dine lilla og grønne skumfiduser i smeltet chokolade (og chokoladestrøssel til de grønne skumfiduser! Frankenstein har brug for noget freaky hår, alt sammen!), og placer derefter en klat chokolade på toppen af nogle Betty Crocker brownies bagt i en mini-muffinsform. Tryk forsigtigt marshmallows på browniesbittene. Skær derefter tænderne, for ... det bliver kærlighed ved første bid!
 • Lad ikke sæsonen gå forbi uden at lave alle de uhyggelige og sjove Halloween-godbidder, du kan! Her er et par af vores favoritter!

Se videoen: Spinach u0026 Avocado Brownie Bites (September 2020).