Seneste opskrifter

Needhams slik

Needhams slik

Chokoladebelagt kokosnød lavet med en hemmelig ingrediens - kartoffelmos.MERE +MINDRE-

2

kopper konditorisukker

1/4

kop glat, almindelig kartoffelmos

1

spiseskefuld usaltet smør

1

teskefuld ren vanilleekstrakt

3/4

kop sødet strimlet kokosnød

1

pund bittersød bagning chokolade firkanter

1 1/2

spiseskefulde vegetabilsk afkortning

Skjul billeder

 • 1

  Hæld konditorens sukker i en medium gryde og lav en dyb brønd i midten. Tilsæt kartofler, smør, vanilje og salt til brønden, og læg gryden over en stor gryde fyldt med vand, der lige er ved at simre.

 • 2

  Rør blandingen med en spatel, og tilsæt gradvis sukker til blandingen, indtil alle ingredienser er inkorporeret og smeltet sammen til en glat pasta, tager cirka 5 minutter.

 • 3

  Fjern fra varmen og rør kokosnød i. Form dejen til en kugle, tryk derefter ind i et 4-til-5-tommer rektangel på et bageplade eller en plade. Anbring i fryseren til fast, 20 minutter.

 • 4

  Fjern bagepladen fra fryseren, og skær rektanglet i 20 kvadrater på en tomme. Dæk tæt med plastfolie, og vend det tilbage i fryseren i 20 minutter.

 • 5

  I mellemtiden lav din chokoladebelægning: I en medium skål, der er mikrobølgeovn, smelt chokoladefyrkanter i en glat sauce. Pisk ind i forkortelse og rør, indtil den er fuldstændig blandet, ca. et minut.

 • 6

  Anbring en silikonemåtte eller et ark vokspapir på et rent bageplade, og læg det til side.

 • 7

  Fjern firkanter fra fryseren, og nedsænk en firkant ad gangen med en gaffel i chokoladebelægningen. Tap overskydende chokolade af, og læg den på et klargjort bageplade. Gentag, indtil alle firkanter er fuldt belagt med chokolade.

 • 8

  Placer firkanter på bagepladen i køleskabet for at sætte, ca. 1 time.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg har et behov. Et behov for Needhams. Har nogen af ​​jer nogensinde hørt om needhams før? Chancerne er høje, at hvis du er fra østkysten, hvor de stammer fra, har du det. At være en indfarvet Midwesterner selv havde jeg aldrig haft fornøjelsen af ​​at prøve (eller endda vide om) needhams før nogen fortalte mig om dette fantastiske lille slik, der smager meget som en Mounds bar, men er lavet med kartoffelmos. kartoffelmos! Jeg blev fascineret. På bare et par timer havde jeg disse lækre, chokoladebelagte kartoffel- og kokosnødfyldte slik i mit eget køkken (og straks derefter i munden, selvfølgelig). Og jeg planlægger at have dem klar til dessert på en bestemt ferie, der kommer om et par dage ... og sandsynligvis hver dag fremover. De er for gode til ikke at være i nærheden. Server og nyd! Og undre sig over det vidunder, der er en kartoffelmos!

Se videoen: Camus In Our Time (September 2020).