Nye opskrifter

Mozzarella Stick Nachos

Mozzarella Stick Nachos

To fave snacks - nachos og mozzarella-pinde - kommer sammen i en skør tallerken mad.MERE +MINDRE-

1

lb log af mozzarellaost med lav fugtighed

1

pose mad skal smage Good ™ flerkornede tortillachips

Cheddarost, salsa og creme fraiche til påfyldning af nachos

Skjul billeder

 • 1

  Form din mozzarella-log til en trekant ved at skære 3 kanter ud. Hvis du afskærer dem rent, kan du også skære trekanter ud af siderne for at få yderligere stykker. Når du har den lange trekant, skal du skære den i 1/4 til 1/3-tommer skiver. Placer trekanterne på vokspapir på et bageplade og læg dem i fryseren i 15-20 minutter.

 • 2

  Knus tortillachipsene i en fødevareprocessor, indtil du ender med teksturen af ​​grove brødkrummer. Opsæt din paneringsstation: Sæt melet, de piskede æg og de knuste tortillachips på separate plader. Fjern osten fra fryseren og en efter en, belæg let med mel efterfulgt af ægget og derefter tortillachipsen. Tryk chipsene på for at forsegle dem i osten. Når du er færdig, skal du lægge dem alle tilbage på vokspapiret i fryseren i cirka en halv time.

 • 3

  Varm din stegolie op til 350 ° F. Steg 4 eller 5 af de overtrukne ostetrekanter ad gangen lige fra fryseren. Kog kun ca. et minut, indtil du begynder at se noget ost kigge gennem chipbelægningen. Få dem hurtigt ud efter det, før de brister!

 • 4

  Lad ostetrekanterne dræne på et stativ i et minut, før du lægger dem på en tallerken. Derefter fyldes med så meget strimlet ost, salsa og creme fraiche som du vil - ligesom nachos!

Ekspert tip

 • Hvis du ikke kan finde mozzarella med lav fugtighed, skal du pakke din mozzarella-log ind i papirhåndklæder og opbevare den i køleskabet i en time, før du starter opskriften.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Chip crusted mozzarella, dybstegt og givet nacho-behandlingen. Hvad kan ikke lide? Dere, hele tiden har vi lavet nachos forkert! I stedet for at lægge osten oven på chipsene, viser det sig, at du skal lægge den inde i chipsene! For nylig er der kommet nogle højt profilerede snacks som denne, og selvom de ser ret seje ud, prøvede jeg nogle og efter et par bid jeg ærligt talt syntes de var temmelig forfærdelige. Jeg diskriminerer ikke, når det kommer til mad, og jeg elsker masser af junkfood, men de var bare dårlige. Jeg havde halsbrand efter to bid! Natriumet var helt ude af hitlisterne. Sagen er dog, jeg ville virkelig have, at de skulle være gode. Jeg ville have dem til at være gode SÅ DÅRLIG, at jeg besluttede at lave nogle derhjemme, og gæt hvad? De kom godt ud! Hvis du ikke kan finde mozzarella med lav fugtighed, skal du pakke din mozzarella-log ind i papirhåndklæder og opbevare den i køleskabet i en time, før du starter opskriften. Læg alle dine yndlings nacho toppers på. Hvis du virkelig vil gå vild, kan du endda dumpe lidt chili her. Eller hvad med syltede jalapeño-skiver? Hver bid oser af lækker mozzarella på indersiden. Hvis du vil klassificere den lidt, kan du servere dem på en tallerken i stedet.

Se videoen: THE WORLDS GREATEST CHEESEBURGER!! (September 2020).