Nye opskrifter

Indvendige karamelæbler

Indvendige karamelæbler

Et sjovt twist (bogstaveligt talt) på traditionelle karamelæbler! Så lækker og så meget lettere at bide i!MERE +MINDRE-

1

(14 ounce) pose karameller

2

Nature Valley ™ crunchy granola barer, smuldret

Skjul billeder

 • 1

  Varm karameller og vand i en lille gryde over medium-lav varme, indtil den er smeltet, omrør ofte.

 • 2

  I mellemtiden skæres begge æbler i halve og fjern stilken. Brug derefter en ske eller en melonballer til at fjerne frøene og kernen af ​​æblerne og efterlade ca. 1/4 tomme æblekød for at skabe æblekoppen.

 • 3

  Brug en konditorbørste til straks at børste indersiden af ​​æblekoppen med citronsaft. Gentag med resterende æbleskiver.

 • 4

  Når æblerne har hvilet i mindst 2 minutter, skal du bruge et papirhåndklæde til at klappe indersiden af ​​æbleskålene tørre.

 • 5

  Hæld den smeltede karamel inde i hver æblekop, og drys dem med granola-krummerne. Server straks, hvis du kan lide den smeltede karamel, eller afkøl dem for at lade karamel hærde igen.

 • 6

  Bemærk: Hvis du lader karamellen hærde helt, kan du skære karamelæblerne i kiler med karamellen i midten!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Et sjovt nyt twist på karamelæbler, der er lettere at spise og endnu mere lækre!

  ‘Det er sæsonen for karamelæbler!

  Men så smuk som klassiske karamelæbler kan være, har jeg ganske vist undgået dem i årevis, fordi det er så svært at bide i dem! Og så ville de falde af pinden, og mine hænder ville være dækket af klæbrig karamel, og ... ja, ikke mine klassiske øjeblikke.

  Så jeg var super begejstret for ideen om at prøve at fremstille disse Inside-Out Caramel Apple. De er super nemme at lave, og jeg elsker, at du kan kontrollere så lidt eller så MEGET karamel, som du vil med hver bid!

  For lidt ekstra knas og kanel toppede jeg dem også med noget sød granola, som jeg elskede.

  Den bedste del er, at disse er lette at bide i med smeltet karamel. Eller du kan køle ned og derefter skære dem, når karamellen er hærdet. Eller du kan endda bare være voksen og nyde dem som en dessert med en kniv og gaffel, hvis du gerne vil ... som jeg ganske vist har gjort. Og nød grundigt.

  Uanset hvordan du serverer dem, vil alle elske disse indvendige karamelæbler! Sådan laver du dem!

  Først kører vi den hurtige og nemme rute med karamelsauce. Pak en pose karameller ud ...

  ... bland dem derefter med 1 ½ spiseskefuld vand og smelt over medium-lav varme for at fremstille karamelsauce (under konstant omrøring). YUM.

  Tag derefter dine æbler og skær dem i to. Og brug derefter en melonballer (som jeg ikke havde!) Eller en ske til at udhule dem for at lave "kopper", og efterlad ca. 1/4 "tyk kop tilbage.

  Børst de eksponerede indersider af æblet med citronsaft for at forhindre dem i at blive brune, og klapp dem derefter efter et par minutter tørre med et papirhåndklæde, så karamellen sidder fast.

  Sæt derefter den ooey klæbrige lækre karamelsauce i.

  Smuldre op nogle Nature Valley granola barer ...

  ... og drys dem over toppen for en dejlig sød crunch.

  Og så voila!

  Super sød og klassisk….

  ... og bare bede dig om at prøve dem. Glad karamel æble sæson !!!

  Ali elsker musik og sjov mad! Tjek hendes gode ting på hendes blogside, Gimme Some Oven, og hendes Tablespoon-profil - og hold øje med Quick Dish for at se, hvilke farverige, nommy opskrifter hun drømmer om næste gang!

Se videoen: Justering af indvendige gear (September 2020).