De bedste opskrifter

Grillet kylling med ananas-salsa

Grillet kylling med ananas-salsa

Denne velsmagende kylling og salsa opskrift kan laves på cirka 30 minutter - men ingen vil nogensinde gætte på, at det var så hurtigt.MERE +MINDRE-

1

lb tynde skivede udbenede kyllingebryster uden hud

1

kop Old El Paso ™ Thick 'n Chunky salsa

1/4

kop knust ananas

1/2

tsk frisk revet ingefær

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm din grill til dens medium indstilling eller forbered trækul til grillning.

 • 2

  Drys kyllingen rigeligt på begge sider med hvidløgssalt. Grill i 4-5 minutter pr. Side, indtil den er let brunet og kogt igennem.

 • 3

  Rør salsa, ananas og ingefær sammen, mens kyllingen koger. Overfør til en serveringsskål.

 • 4

  Server straks med salsa til ske over kyllingen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Kort tid til at planlægge en kyllingemiddag?

  Jeg har et par hemmeligheder at dele om, hvordan jeg forvandler en simpel grillet kyllingemiddag til en hurtig, nem og smagfuld middag. Parat?

  Hemmelig nr. 1

  Brug tyndskårne kyllingebryst. Fås i de fleste købmandsforretninger, tynde kyllingebryst koges hurtigere og mere jævnt uden at miste deres saftighed. Hvis du ikke kan finde dem, skal du pund kyllingebryst ud til ½-tommer tykkelse.

  Hemmelighed nr. 2

  Spring marinaden over og krydre i stedet. Marinering kan tage så lidt som 30 minutter eller så meget som natten over, og det producerer et smagfuldt protein hver gang. Men når du vil have middag på bordet hurtigt, skal du holde dig til krydderier. Nogle gange er salt og peber tilstrækkelig, men andre gange kan det tilføje noget chilipulver, hvidløgspulver eller andre krydderier.

  Hemmelighed nr. 3

  Har en god topping klar. Når du forbereder kylling eller andet på denne måde, har det en tendens til at være lidt almindeligt. Men det betyder bare, at det er tid til at afslutte det med en god topping - grillede løg, relish eller salsa kan alle fungere godt.

  Nu hvor du kender hemmelighederne til en hurtig, velsmagende grillet kyllingemiddag, lad mig introducere dig til min grillede kylling med ananas salsa opskrift.

  Det tager kun 30 minutter at piske dette op ... og ingen vil nogensinde vide, at du tog et par genveje.

  Hvidløgssaltet giver de tyndskårne kyllingebryster en enorm smag og passer så godt sammen med ananas-salsaen, som får et boost med noget frisk ingefær. Elsker!

  Kreative kyllingopskrifter

  Træt af de samme ol kyllingemåltider? Prøv disse kyllingopskrifter for mere lette ideer til kyllingemiddag!

  Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella [LINK TIL: http://sarahscucinabella.com].

Se videoen: FCC BBQ - Tips for grilling av store kjøttstykker og hel kylling (September 2020).