Usædvanlige opskrifter

Mini Taco Tærter

Mini Taco Tærter

Smagfulde lag af dine yndlings taco fyld bagt oven på en Bisquick ™ base for at lave små taco tærter.MERE +MINDRE-

1/4

kop terninger hvidløg

1

pakke (1,25 ounce) Old El Paso ™ krydderiblanding Taco

4

kopper Original Bisquick ™ mix

1

dåse (15 oz) sorte bønner, drænet

2

kopper strimlet cheddarost

Valgfri påfyldning:

Rømme, ternede tomater, koriander, løg, salsa

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 375 ° F. Sprøjt 12 muffinkopper med madlavningsspray.

 • 2

  Brunt oksekød i en stegepande og dræne fedtet. Tilsæt taco krydderiblanding og vand, der kræves på pakken, og lad dem simre i 4-5 minutter. Sæt til side.

 • 3

  Bland Bisquick ™ og vand i en medium skål, indtil den er blandet. Blandingen vil være tyk og strukturen af ​​pizzadej. Pres 1-2 spiseskefulde dej i bunden af ​​hver muffinsform, og tryk let op i siderne.

 • 4

  Sked ca. 1-2 spiseskefulde tacokød over toppen af ​​hver dejfyldt dåse. Sæt derefter ca. 1-2 teskefulde sorte bønner over taco-kødet i hver af muffinsformene.

 • 5

  Bages i 6-8 minutter og fjernes fra ovnen. Fordel de 2 kopper ost jævnt over alle 12 muffinsformer og sæt dem tilbage i ovnen for at bage i 1-2 minutter, eller indtil osten er smeltet.

 • 6

  Fjern tærter fra tin og top med dine yndlings taco-påfyldninger (dvs. creme fraiche, tomater i tern, løg, koriander og salsa).

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Taco-aromatiske salte cupcakes. Håndholdte tacos i en kiks. Ring til dem, hvad du vil - bare kom ikke sent til middag, når de serveres! Jeg handler altid dagligvarer om mandagen. Jeg laver faktisk tøjvask OG købmand på mandage, hvilket nu, når jeg tænker på det, kunne være grunden til, at jeg frygter mandage så meget. Da jeg altid prøver at holde ud med at gå i butikken indtil mandag, søndag aften, får middage herfra temmelig kreativ. Nogle gange fører min kreativitet til en fantastisk skål, og nogle gange er det bare ligefrem forfærdeligt. Jeg ville virkelig lave disse Taco Cupcakes, men jeg havde ingen wontonindpakninger til rådighed. Jeg stirrede ind i mit skab og så noget Bisquick blandes og troede, det ville være en perfekt skorpe for, hvad der til sidst ville blive til disse Mini Taco Pies.
 • Skønheden ved disse er, at du virkelig kan lag alt, hvad du vil her, afhængigt af hvad du har liggende. Du vil helt sikkert starte med taco-kød til din klassiske taco-smag, men derfra har du et blankt lærred til at bygge, hvad du vil. Smelt lidt ost ovenpå, fordi ost får alt til at smage bedre. Når tærterne er bagt, kan alle blive involveret. Lav en taco-bar med ternede tomater, creme fraiche, koriander, salsa og knuste chips som påfyldninger og få alle til at bygge deres egen Mini Taco Pie. Prøv kun at spise en!
 • Flere favoritter i portioner i bid. Perfekt til fester eller mindre middage.

Se videoen: OLD SCHOOL MINI BIKE. HONDA MOTOR (September 2020).