Seneste opskrifter

Ristet Poblano Chicken Pozole

Ristet Poblano Chicken Pozole

2

store poblano chili peber

1

teskefuld friskmalet sort peber

2

dåser (14 1/2-oz hver) hominy, drænet og skyllet

4

kopper kogt kylling, strimlet

Stegte tortillastrimler, limekiler og korianderkvist til pynt

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm slagtekyllinger. Placer poblano peberfrugter på et bageplade og broil, indtil de er sorte, drej efter behov ca. 8-10 minutter. Fjern fra kedlen, dæk med et køkkenhåndklæde, og lad det dampe i 3 minutter.

 • 2

  Fjern sort hud, stilk og frø; hakke.

 • 3

  Til en hollandsk ovn, tilsæt olie over medium høj varme. Tilsæt løg og sauter i 4 minutter, indtil den er gennemsigtig, men ikke grødet. Tilsæt hvidløg, poblano peberfrugter, salt, peber og spidskommen og fortsæt med at sautere yderligere 2 minutter.

 • 4

  Tilsæt bouillon, hominy og kylling til gryden. Dæk og kog, reducer derefter varmen og lad dem simre for at blande smag i 10 minutter.

 • 5

  Ladle i skåle; top med pynt.

Ekspert tip

 • Bortset fra poblanos, ville Anaheim eller enhver grøn chili peber være fantastisk i denne suppe.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Pozole er en klassisk mexicansk gryderet, der altid er hjemme. Når temperaturen falder, pakker en skål pozole dig i et tæppe af komfort. Dampende slev af en rig bouillon, gaffelmørt kød og saftig hominy garneret med sprøde tortillachips og lime-kiler får hele familien til middagsbordet. Min familie nyder det så meget, de beder om, er hver uge; problemer er pozole kan være et kærlighedsarbejde: Det kræves et par timer bare for at simre kyllingen for at skabe den rige bouillon. Jeg elsker min familie, men mor har lært at tage et par genveje. En ristet kylling fra delikatessen i min lokale købmand og færdiglavet kylling bouillon tager dette arbejde med kærligheds suppe til et ugentligt måltid under 30 minutter.

Se videoen: Chicken Pozole Verde How To (September 2020).