De bedste opskrifter

Cheesy Chicken and Broccoli Crescent Krans

Cheesy Chicken and Broccoli Crescent Krans

Overrask dine festgæster i år med en rig, fyldende kyllingemånekrans, der er overraskende let at trække sammen, og så sød, når den er færdig med at bage!MERE +MINDRE-

Opdateret 1. august 2016

Lav med

Pillsbury halvmåner

1 1/2

kopper kogt kylling, i terninger

1

pose (12 ounce) frossen osteagtig ris & broccoli

1

kop skarp cheddarost, strimlet

2

rør (8 ounce) Pillsbury ™ kølede halvmåne ruller

1

teskefulde hvide eller sorte sesamfrø (eller begge dele!)

1

stor flok italiensk persille

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 400 ° F. Anbring kylling i en stor skål. Mikrobølge frosne osteagtig ris & broccoli i henhold til pakkens anvisninger, og tilsæt derefter kyllingen. Bland 1 kop strimlet cheddarost i.

 • 2

  Åbn et rør Pillsbury ™ Crescent dej, rull ud og opdel i to lange stykker, og klem derefter alle de diagonale perforeringer sammen. Læg halvmåne på en stor pergamentforet bageplade eller pizzapande i en stor rund kransform (med åbent center). Tryk forsigtigt dejen fladt efter behov.

 • 3

  Sked kyllingeblandingen oven på halvmåne dejen rundt, brug den rene hånd til at danne fyldet til en lille bunke hele vejen rundt halvmåne. Efterlad ca. 1/4 tomme dej vist på ringens kanter.

 • 4

  Åbn det andet rør med halvmåne. Rul ud, del i to lange stykker, og klem de diagonale perforeringer sammen som før. Læg forsigtigt de lange strimler af halvmåne dejen over påfyldningen, og klem derefter kanterne af den nederste halvmåne og de øverste halvmåne dejen sammen på begge sider.

 • 5

  Børst mælk over toppen af ​​den halvmåne. Drys med sesamfrø.

 • 6

  Bages i 18-24 minutter, eller bare indtil den halvmåne dejen er gyldenbrun. Fjern fra ovnen, top med tomater og en flok persille til en ferie flair. Server, skiv og nyd!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Pimp dit feriebord med denne Cheesy Chicken & Broccoli Crescent Wreath.

  Det er festligt og så helt spiseligt. Hvilket gør det spiseligt festligt og festligt spiseligt. Eller skal vi sige føde? Skøn? Festelig? Ah, pokker. Lad os bare fylde denne hvalp i vores mund, lave en skål med fabs mad og ikke sige noget!

  Stil ingredienserne op! Du kan få alle disse ting til at handle og sidde i dit køleskab og fryser, mens du afventer det nøjagtige øjeblik, når din feriebage rammer.

  For at få denne ting bagt op og i dit ansigt er det alvorligt så let. Bland bare fyldet sammen. Kylling. Ost. Green Giant Cheesy Broccoli and Rice Steamers. Bam!

  Åbn nu et rør med Pillsbury Crescent dej, træk det i halvtone, klem diagonalen sammen, og form det derefter til en flad runde på et pergamentforet bageplade eller pizzapande. Mund fyldet på dejen, og lad ca. 1/4 "halvmåne dej være åben rundt om kanterne.

  Mund fyldet på dejen, og lad ca. 1/4 "halvmåne dej være åben rundt om kanterne.

  Åbn det andet rør med halvmåne. Udrul, del i to lange stykker, klem de diagonale perforeringer sammen, placer derefter over toppen af ​​fyldet. Klem kanterne sammen.

  Børst mælk over det øverste lag af din halvmåne.

  Drys det hele op med sesamfrø. Kast noget over din skulder for held og lykke. Tillykke! Du bliver gift om en måned!

  Bag og top med cherrytomater. Pynt din krans lige op med en lille flok italiensk persille for at tilføje lidt let ferieflair. Du ved, hlair. Det er en ting.

  Server og skiv til den ultimative lette, spiselige festspise. God ferie!

  Mere Slow Cooker Chicken

  Tid til ferie! Prøv nogle af disse opskrifter, der tilfredsstiller sultne nibblere:

  Rous Beef Bruschetta Opskrift
  Southwest Mini Crescent Burritos opskrift
  Zesty grillet kylling Nachos opskrift
  Bacon Spinat Pizza Opskrift
  BLT Dip Opskrift

  Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler sjove familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes profil for at se, hvad hun laver næste!

Se videoen: Creamy Cheesy Chicken Broccoli Casserole (September 2020).