Traditionelle opskrifter

Buffalo Buffalo Burgers

Buffalo Buffalo Burgers

Hjemmelavede burgere med bøffelkød blandet med blå ost og krydret varm sauce.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

1

pund jordbøffel (eller oksekød, hvis du vil)

1

spiseskefuld tomatpuré

3

spiseskefulde usaltet smør

4

bladsalat (valgfrit)

Skjul billeder

 • 1

  Bland malet bøffel med tomatpuré, varm sauce, løg i terninger og smør. Mos smøret op, så der er små stykker af det i hele kødet. Tilsæt en stor knivspids salt og peber til kødet.

 • 2

  Dann fire store bøffer med jorden buffalo blanding. Prøv ikke at presse kødet for tæt sammen. Hold det let. Brug en tommelfinger til at placere en lille divet i midten af ​​hver bøf, som hjælper med jævn madlavning.

 • 3

  Kog burgere på en meget varm grill i ca. 4-5 minutter pr. Side. Med cirka to minutter tilbage til madlavning tilsættes en håndfuld blå ost til hver bøffer. Valgfri, men lækker.

 • 4

  Server burgere på ristede boller med et stænk ekstra varm sauce og lidt salat, der giver burgere en stor knas.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Buffalo er i vrede i disse dage som erstatning for hakket oksekød. Det er meget slankere end oksekød og har en fantastisk, rig smag, som hakket oksekød ikke kan levere. Siden jeg voksede op i Wyoming, har jeg faktisk spist bøffel i et stykke tid nu. I disse dage kan du finde det malet i et stort antal supermarkeder i hele USA Da efterspørgslen har eksploderet efter dette lækre kød, har udbuddet ikke været i stand til at følge med. Det betyder, at malet bøffelkød er ret dyrt i disse dage og - i det mindste for mig - til særlige lejligheder. Min specielle lejlighed på denne dag var ... at jeg ville have en rigtig god burger. Hvad er en fyr at gøre? Jeg krydret kødet med nogle traditionelle smag, der blev brugt i Buffalo vinger: varm sauce, et strejf af tomatpuré, smør og blå ost stablet højt. Ting at huske på bøffelkød er, at det naturligvis er meget magert . For mig har en god burger brug for noget fedt i den. Der er bare ingen anden måde at holde det pænt og saftigt på. Så når jeg bruger et magert kød til at lave burgere, tilføjer jeg normalt noget fedt ved at mose noget smør i. Selvfølgelig kan du udelade dette, hvis du ser på dine kalorier, men efter min mening er slutresultatet de få ekstra kalorier værd.
 • Når dine patties er dannet, skal du bruge tommelfingeren til at placere en divot midt på hver burger. Når burgerne laver mad, udvides centret og fylder hullet og giver dig en flad burger i stedet for en fodboldformet burger. Jeg brugte min udendørs grill, men du kunne også tilberede disse i en støbejernspande, hvis du ville. Det du leder efter er høj varme for virkelig at få en god sear på burgere. Jeg var lidt bekymret for den varme sauce, og alt ville overmande bøffelsmagen, men jeg kunne stadig smage den helt fint. Hvis du aldrig har prøvet bøffelkød, er det på en eller anden måde kødere end oksekød. Hvis du kan forestille dig det. Og det holder fint med masser af smag. Hvis du ikke kan finde bøffelkød, kan du nemt fremstille disse ved at erstatte oksekød. Afhængigt af fedtindholdet i dit hakket oksekød, har du måske ikke brug for smørret. Burgere bliver ikke meget bedre end dette!

Se videoen: Bacon Onion Rings by the BBQ Pit Boys (September 2020).