Usædvanlige opskrifter

Cornbread Croutons

Cornbread Croutons

Lækre, buttery croutoner lavet med rester af majsbrød.MERE +MINDRE-

Opdateret 11. november 2014

1

batch daggyldt majsbrød (hjemmelavet eller fra en kasseblanding)

Skjul billeder

 • 2

  Skær rester eller daggyldt majsbrød i terninger, uanset størrelse. Placer terninger på et rimmet bageplade.

 • 3

  Drys et par streger med salt og peber efter smag på krutoner. Drys med olivenolie og kast let til pelsen.

 • 4

  Skål i ovnen, indtil kanterne er dybe brune, ca. 10-15 minutter, og vend en gang under bagningen. Fjern fra ovnen og drys på dine yndlingsretter.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Intet rammer stedet på disse kølige efterårsaftener end en skål dejlig varm suppe eller chili.

  Medmindre det selvfølgelig er en skål suppe eller chili toppet med lækre majsbrødcrutoner.

  For mig tilføjer croutoner virkelig ekstra smag og tekstur til et måltid, hvad enten det er en suppe, salat eller gryderet. Jeg elsker at lave mine egne croutoner derhjemme med daggamle brød og smide dem (mens de stadig er varme) over mit måltid. Kombinationen af ​​et sprødt ydre med et sejt interiør kan ikke slå. Og der er ingen bedre måde at bruge rester af majsbrød end som croutoner til at afslutte din næste middag.

  Det er sindssygt nemt at lave majsbrødcrutoner derhjemme. Seriøst vil du blive overrasket over, hvor let det er. Parat? Nu sker det:

  Tag noget daggamle eller rester af majsbrød, lavet af en blanding eller fra bunden (jeg brugte hjemmelavet jalapeno-cheddar majsbrød) og skiv det i terninger. Jeg kan godt lide rigtig klumpede terninger til mine croutoner, men du kan lave dem uanset hvilken størrelse du kan lide.

  Placer terningerne på et ristet bageplade.

  Drys terningerne med et par vendinger af salt og peber efter smag.

  Dryp derefter med et par spiseskefulde olivenolie. Kast terningerne let til pels, og pas på ikke at bryde terningerne op for meget.

  Placer terningerne i en 400 graders ovn i ca. 10 til 15 minutter, indtil de bliver crusty og bliver til krutoner. Sørg for at smide dem halvvejs igennem bagning, så alle sider bliver pænt brunede.

  Fjern derefter fra ovnen og drys på din yndlingssalat eller suppe - Progressos Frijoles Negros y Jalapenos suppe supplerer krydderurterne rigtig godt. Bonus: Du kan opbevare croutoner ved stuetemperatur i op til en dag.

  Og det er det! Næste gang du har brug for noget for at ramme stedet på en kølig efterårsdag, skal du prøve disse krutoner. De giver dit måltid ekstra smag og holder dig ekstra varm.

  Flere Crouton Opskrifter

  Artikel: Hvidløg-urte parmesan-croutoner
  Artikel: Sådan laver du croutoner
  Hvidløgskrutoner til suppeopskrift

  Stephanie (aka Girl Versus Dough) sluttede sig til Tablespoon for at dele sine eventyr i køkkenet. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Mixed Kale, Collard Chicken Caesar Salad and Cornbread Croutons: Chef Danielle Saunders (September 2020).