Nye opskrifter

Porcini Farrotto med ærter og parmesan

Porcini Farrotto med ærter og parmesan

Farrotto ligner risotto, men lavet med farro i stedet for ris og blandet med porcini svampe, ærter og parmesanost. MERE +MINDRE-

8

kopper lav natrium vegetabilsk (eller kylling) bouillon

2

oz tørrede porcini svampe

2

medium skalotteløg, hakket

1/2

kop optøede små ærter

1/2

kop barberet parmesanost plus mere til servering

1

håndfuld frisk persille, hakket

Kosher salt og sort peber efter smag

Skjul billeder

 • 1

  I en lille gryde opvarmes bouillon over medium-lav varme.

 • 2

  Tilsæt de tørrede svampe i en lille skål, og hæld en kop varm bouillon eller deromkring over toppen af ​​svampen. Lad sidde i et par minutter. Tøm svampene, og reserver væsken til senere. Hak svampene groft.

 • 3

  I mellemtiden tilsættes 1/4 kop olivenolie i en dyb 10-tommers stegepande og varmes over moderat varme. Når olien er varm, tilsæt de hakkede skalotteløg, omrør lejlighedsvis, indtil de er blødgjort.

 • 4

  Når skalotteløg er blød, tilsæt de hakkede porcini-svampe og farroen. Lad det røre, og hæld derefter den reserverede svampevæske i. Rør og lad dem simre, indtil farroen har absorberet væsken.

 • 5

  Derefter tilsættes en skål med varm bouillon, omrøres indtil den er absorberet, og gentag indtil farroen er øm, men stadig har en lille smule knas.

 • 6

  Tilsæt til sidst de optøede ærter, barberet parmesanost og frisk persille. Smag test og krydre med salt og peber efter ønske.

 • 7

  Serveres med yderligere spåner af parmesan efter ønske.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvad er Porcini Farrotto? Åh, har jeg en godbid til dig ... i form af farrotto. Farotto ligner risotto, men med farro i stedet for ris. Den er kogt ligesom risotto, med tålmodighed og adskillige skåle med varm bouillon. Serveres i skåle med mere frisk parmesanost. Virkelig, en skål farrotto, en toasty ild og et glas vin er alt hvad jeg virkelig har brug for i livet!

Se videoen: Porcini mushrooms dried with Atacama (September 2020).