Seneste opskrifter

Teriyaki Chex Mix ™

Teriyaki Chex Mix ™

Klassisk, uimodståelig Chex Mix ™ får en asiatisk-inspireret makeover med Teriyaki Glaze, cashewnødder, risknækkere og wasabi-ærter for et ekstra krydret spark. MERE +MINDRE-

4

spiseskefulde Teriyaki-glasur

1 1/2

teskefulde løgpulver (eller hvidløgspulver - begge fungerer!)

8

kopper Chex ™ korn (brug dine favoritter - jeg brugte Rice Chex ™ og Wheat Chex ™ Cereal)

1 1/2

kopper kopper cashewnødder (eller andre nødder)

1

kop ris kiks (hvis ønsket)

1

kop wasabi-ærter (hvis ønsket)

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 250 ° F. Smelt smør over i en ikke-smurt stor stegepande. Rør teriyaki og krydderier, indtil de er kombineret. Rør gradvist (og forsigtigt) korn og nødder ind, indtil de er jævnt belagt.

  • 2

    Bag udækket 1 time under omrøring hvert 15. minut. Spred på papirhåndklæder; afkøles helt i ca. 15 minutter. Opbevares i lufttæt beholder.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Betty Crocker ™ Red Book er sådan en ikonisk kogebog. Det er den første kogebog, som jeg kan huske at have læst som barn. Faktisk gennemgik jeg hver side, enhver form for opskrift fra hver dag til det helt eksotiske og fantastiske. Den røde bog var en stor faktor i min interesse for mad og madlavning i opvæksten. Men her er en sjov funktion ny til den genudstedte tilføjelse. Det har alle klassikerne samt et moderne twist på disse opskrifter. Så tag for eksempel alles yndlingsfest-snack, Chex Mix. (Og jeg tager salt, salt, crunchy Chex ™ Mix ved enhver given mulighed.) Den klassiske opskrift med krydret salt er inkluderet. Twist er dog en marokkansk Chex Mix med tørret frugt samt lækre eksotiske krydderier. Temmelig fabelagtig, ikke? Jeg skulle selv give opskriften et spin og tog inspiration fra en af ​​mine yndlingssmag - tangy, mildt sød teriyaki sauce. Blandingen er klædt med smukke risknækkere, nødder og et par wasabi-ærter til lidt varme. (Du er velkommen til at være kreativ med din egen yndlingskombination af risknækkere og nødder!) Denne version er lige så enkel at lave som originalen. Håber du nyder dette sjove Chex ™ Mix twist!
  • Tjek de andre vendinger på den klassiske Chex ™ Mix!

Se videoen: How to Make Traditional Chex Mix (September 2020).