De bedste opskrifter

Pad Thai ægruller

Pad Thai ægruller

Thai kyllingepude fyldt inde i æggebladsindpakningerne og stegt indtil gylden og crunchy. MERE +MINDRE-

Opdateret 20. marts 2017

1

lb udbenet kyllingebryst

1/4

kop forårsløg, hakket

4

kopper Napa-kål, strimlet

2

spiseskefulde tamarindpasta

2

spiseskefulde riseddike

1

teskefuld rød peberflager

20

æggeboller (1 pakke)

1/2

kop sojasovs (dypsauce)

2

spiseskefulde honning (dypsauce)

1

spiseskefuld chili hvidløgssauce (dypsauce)

2

liter jordnødde- eller veggieolie til stegning

1

æg 1 spsk vand (ægvask)

Skjul billeder

 • 1

  Forbered alle ingredienser til at starte: Skær kylling tyndt, striml kål og terninger hvidløg og forårsløg.

 • 2

  Kombiner tamarindpasta, 1 spsk jordnøddeolie, fiskesauce, honning, riseddike og rød peberflager i en skål. Pisk godt for at kombinere og lægge til side.

 • 3

  For at tilberede risnudler skal du bryde nudler i halvdelen og føje til en skål, dække nudler med kogende vand og lade det sidde, indtil nudlerne er bløde, ca. 10 minutter. Afløb og tilsæt 1 spsk jordnøddeolie til nudler. Rør om til pels og sørg for, at nudler ikke klæber sammen.

 • 4

  Tilsæt 2 spsk jordnøddeolie til stegepanden over høj varme. Når det er varmt, tilsæt kylling og kog indtil kylling er kogt igennem.

 • 5

  Tilsæt hvidløg og forårsløg i varm gryde og kog i yderligere 30 sekunder. Tilsæt derefter drænede nudler og rør for at kombinere.

 • 6

  Tilsæt to æg til skålen og rør godt, indtil æg er kombineret.

 • 7

  Hæld sauce i gryde og rør, indtil alt er godt overtrukket med sauce. Kog indtil sauce reduceres, måske endnu et minut.

 • 8

  Tilsæt kål i gryden og rør, indtil alt er jævnt kombineret. Sluk for varmen. Du vil have, at kål skal være varm, men stadig sprød.

 • 9

  I en skål kombineres et æg med en spiseskefuld vand for at få et ægvask.

 • 10

  For at lave ægruller skal du tage en indpakning (opbevar ekstra under et fugtigt håndklæde, så de ikke tørrer ud), gør indpakningen til en diamant med et punkt mod dig.

 • 11

  Tilsæt et par spiseskefulde pad thai fyld til slutningen af ​​indpakningen tættest på dig. Det burde ikke være i centrum. Efterlad en god 1 / 4-1 / 2 tommer indpakning omkring fyldet.

 • 12

  Fold det punkt, der er tættest på dig, over påfyldningen, og træk derefter kanterne ind og fortsæt med at rulle. Forsøg at sørge for, at ingen fyldning stikker ud, og at ægrullen er fin og tæt.

 • 13

  Dyp lidt ægvask på det sidste hjørne af indpakningen, og rul æggevalsen op for at afslutte den. Det skal klæbe tæt sammen.

 • 14

  Rul alle æggevalserne af. Du har muligvis noget påfyldning tilbage, men du vil sandsynligvis gennemgå 90% af det.

 • 15

  Varm olie til 350 ° F i en stor gryde og steg ægruller i portioner, indtil de er pæne og brune og sprøde, ca. 5 minutter.

 • 16

  Fjern æggevalser og lad dræne på et stativ over nogle papirhåndklæder. Serveres med dypsauce.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Mange mennesker tror, ​​at de ikke kan fremstille ægruller derhjemme. Men tro mig, de er 100% gennemførlige! Og når du først har fået fat i at lave dem, kan du begynde at komme med dine egne fyld og virkelig imponere folk med dine ægrullefærdigheder. Når du bestiller ægruller fra en restaurant, får du normalt to. Når du laver dem derhjemme, kan du lige så let lave TWENTY. Til denne version blandede jeg en hurtig, grundlæggende Pad Thai, som jeg plejede at fylde mine ægruller. Den søde / sure Pad Thai-fyld parret vidunderligt med de sprøde æggeboller og let sød og krydret dypsauce. Disse var virkelig gode og absolut værd at gøre det! Hvis du aldrig har lavet en Pad Thai før, er der en række forskellige strategier og teorier om, hvad der gør det godt. For mig har en Pad Thai kun brug for et par ting: 1. Æg 2. En sur / sød / salt sauce3. En eller anden form for protein4. Risnudler Hvis du har alle disse ting, kan du lave Pad Thai. Sauce er dog virkelig vigtig, og mens du kan købe forblandet Pad Thai-saucer, er det ikke så svært at gøre det selv. Den sværeste ting at finde er tamarindpasta, men i disse dage kan du finde den i de fleste supermarkeder med en asiatisk sektion. Når du har blandet din sauce, skal du bare sætte den til side til senere.
 • Gentag efter mig: JEG KAN LAGE ÆGRULLER. Indpakningerne er overraskende nemme at arbejde med. Husk bare at opbevare ekstraudstyret under en fugtig klud, så de ikke tørrer ud, mens du arbejder. Arbejd i portioner, og steg æggevalserne i ca. 5 minutter, indtil de er pæne og sprøde. Den bedste måde at håndtere dem på, når de kommer ud af frituregryden, er at lade dem dræne på et stativ over et par papirhåndklæder. Dette vil sikre, at de forbliver pæne og sprøde, mens de køler af. Når du får dem alle stegte, server dem med dypsauce! Jeg lavede disse som en forretter, men en måde at virkelig maksimere dine måltider på er at lave et dobbelt parti Pad Thai på dag et. Spis det til middag en aften, og brug derefter resterne til at lave disse fyre senere på ugen! Hvis du tilfældigvis har rester af æg, kan du varme dem op i en 350 graders ovn i 10-15 minutter, og de skal stadig være temmelig sprød og lækker. Må ikke mikrobølgeovn dem dog - de bliver bare bløde. Når du lærer at lave ægruller derhjemme, har du svært ved at betale for to uhyggelige ruller, næste gang du er ude at spise!

Se videoen: Peppers Korat-Style Pad Thai (September 2020).