Usædvanlige opskrifter

Fiber One ™ Parmesan Crusted Chicken

Fiber One ™ Parmesan Crusted Chicken

Healthy Fiber One ™ Parmesan Crusted Chicken, der smager som om den er stegt, men bages, indtil den er perfekt gylden og sprød. MERE +MINDRE-

4

udbenede kinnebryst uden hud

1/2

kop Fiber One ™ korn

1/2

teskefuld løgpulver

1/2

tsk hvidløgspulver

1

teskefulde italienske krydderier

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 400 ° F. Line cookie ark med aluminiumsfolie og spray med madlavning spray.

 • 2

  Anbring korn, parmesanost, hvidløgspulver, løgpulver og italienske krydderier i en fødevareprocessor, og bearbejd det indtil det er fint. Hvis du ikke har en fødevareprocessor, skal du placere ingredienser i en plastpose, der kan lukkes igen, og knuses med en kagerulle.

 • 3

  Sæt kylling med salt og peber. Dyp i æggehvide og derefter godt i belægningen af ​​kornblanding.

 • 4

  Placer kylling på kagepladen og spray kylling med madlavningsspray.

 • 5

  Bages i 20-25 minutter eller indtil saft af kylling er klar.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg spiste sundt og udstrålede overraskende selvkontrol indtil omkring den anden uge i december, da jeg begyndte at falde frit i landet med kalorieindholdte desserter. Nu er mine bukser strammere, og jeg kan officielt føjes til listen over mennesker, der vil have "tabe sig" på deres liste over nytårsforsæt. Denne Fiber One Parmesan Crusted Chicken er en let og lækker middag til at starte dit år med at spise højre. Kornet skaber en skorpe, der let kan forveksles med stegt kylling. Jeg narrede endda min familie! Kan du tro, det er kun 174 kalorier pr. Kyllingebryst. Det første spørgsmål, jeg bliver spurgt om, er, hvordan jeg holder vægten nede med alle de dekadente fødevarer på min blog. Jeg tror på mådehold i alle ting, så jeg spiser sundt generelt og forkæler nu og da. Nogle gange bliver mine aflad lidt for hyppige, og jeg er nødt til at gå tilbage til det grundlæggende for at tabe et par pund. Her er et par retningslinjer, jeg overholder, når jeg prøver at kaste disse ekstra pund.
 • 1. Slip af med skrammel Hvis du ikke har det i huset ... kan du ikke spise det. Hvis jeg har kanelruller i mit hus, kan jeg ikke tænke lige før jeg ved, at de er gået til et godt hjem (min mave). Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg har rengjort mit hus og besat mig i tankerne om chokoladerne i mit skab. Giv det væk. Smide det væk. Gør hvad du skal gøre ... 2. Spis dine frugter og grøntsager Jo flere frugter og grøntsager du spiser, jo fyldigere vil du føle hele dagen. Det behøver ikke at være tortur. Find de frugter og grøntsager, du elsker, og spis dem. Lad dig ikke spise rosenkål, hvis du ikke er fan af dem. Jeg elsker æbler og broccoli, så jeg kan spise dem hver dag og være en glad kvinde. Sæt dig selv på et fødevarebudget Dine penge er ikke det eneste, du skal budgettere. Jeg ved, hvilket kalorieindtag jeg sigter mod, og jeg spiser hvad jeg vil, så længe jeg holder mig under kaloriegrænsen for dagen. Teknisk set kan du spise 6 cupcakes og ramme din kaloriegrænse for den dag, men vi sigter mod næringsrige fødevarer her, folk. Naturligvis begynder du at finde ud af, at jo sundere du spiser, jo mere mad får du at spise - og hvem kan ikke lide at spise MERE? Du kan have chokolade i moderation, men du bliver nødt til at spise rigtig sundt resten af ​​dagen. For mig er chokolade en fornuftig ting, og nogle gange er jeg bare nødt til at have den.
 • 4. Drik ikke dine kalorier Min søster er diætist på et hospital, og hun rådede en af ​​sine overvægtige patienter til bare at starte med at udelade sodavand fra hans diæt - han tabte 40 pund på en måned! Naturligvis er vand altid bedst, men hvis du skal drikke en sodavand, skal du gøre det til en diæt. Husk, du har et fødevarebudget, så hvis du skal have en sodavand, der ikke er diæt, skal du bare budgettere det i din kaloriegrænse for dagen. Viden er magt Jeg plejede altid at bestille en bestemt kyllingetræ på en af ​​vores yndlingsrestauranter og fandt ud af, at den ikke kun har 3 gange så mange kalorier, som jeg forestillede mig, men det er en af ​​de værste ting i menuen. De fleste restauranter har deres ernæringsoplysninger tilgængelige online. Når du laver mad, skal du vide, hvor mange kalorier du lægger i din mad. Der er masser af gratis websteder, der fortæller dig, hvor mange kalorier hver mad indeholder. Det er svært i starten, men når du først har lært, bliver det anden natur.6. Giv ikke op Vi har alle svage øjeblikke og glider af vognen. Tør frostingen af ​​hagen og kom igen. Konsistens er nøglen.

Se videoen: How to make Delicious Parmesan Crusted Chicken Breast (September 2020).