Traditionelle opskrifter

Hele hvede engelske boller

Hele hvede engelske boller

Smagfulde engelske boller med fuld hvede med - yessir - kroge og kroge.MERE +MINDRE-

Opdateret 11. november 2014

1 1/3

kopper hvedemel

1

kop ubleget mel til alle formål

2 1/4

teskefulde tør gær

1

spiseskefuld usaltet smør, blødgjort

Kornmel til drys (valgfri)

Skjul billeder

 • 1

  I skålen med en stativblander, der er fastgjort med padlebeslaget, skal du kombinere mel, salt, sukker og gær.

 • 2

  Tilsæt smør og kærnemælk, og bland, indtil dejen er kombineret, og alt melet er trukket væk fra siderne.

 • 3

  Udskift padlebeslaget med dejkrogen og ælt i ca. 8 minutter på hastighed nr. 2 (eller ælt manuelt i ca. 10 minutter). Dejen skal være varm at røre ved, glat og elastisk, når den er færdig.

 • 4

  Anbring dejen i en let smurt skål, dæk med plastfolie eller et håndklæde, og lad den hæve, indtil den fordobles, ca. 1 time til 1 time, 15 minutter.

 • 5

  Fjern dejen fra skålen, og del den i 6 til 8 stykker, afhængigt af hvor stor du vil have dine engelske muffins (6 gør jumbo-muffins, 8 gør små til muffins i almindelig størrelse). Rul hvert stykke til en kugle, træk siderne ned og under, mens du roterer det i dine hænder, så toppen er stram. Placer hvert stykke på et Silpat eller let smurt pergamentpapirforet bageplade, drysset med majsmel, hvis det ønskes.

 • 6

  Dæk toppen af ​​muffinsne med majsmel, hvis det ønskes, og dæk med et let smurt stykke plastfolie, og lad det hæve ca. 45 minutter til en time, indtil det fordobles.

 • 7

  I mellemtiden forvarmes ovnen til 350 ° F og opvarm en stegepande eller støbejerns stegepande til medium varme (eller ca. 350 ° F). Smør grillen eller hæld et tyndt lag vegetabilsk olie i stegepanden.

 • 8

  Når muffins er klar, skal du overføre dem fra bagepladen til stegepanden eller grillen og lade koge på hver side ca. 5 eller 6 minutter, eller indtil de er meget mørkebrune. Overfør de kogte muffins til et bageplade eller sten og bag ca. 5 til 7 minutter, så indersiden er fuldt bagt.

 • 9

  Afkøl muffinsne helt på et stativ inden servering (åbn med en gaffel, ikke en kniv, for at få disse kroge og kroge).

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Ser du, det ved engelske boller er, at de er så alsidige. Du kan have surdej engelske boller, almindelige engelske boller, blåbær engelske boller eller fuldhvede engelske boller, som disse. Du kan top dem med smør - MEGET smør - eller syltetøj eller et æg med ost eller gøre dem til mini-sandwich eller pizzaer. Virkelig, du kan ikke gå galt.

  Og når du kan lave dem selv derhjemme, bliver du aldrig sulten på engelske boller igen.

  Jeg elsker absolut at lave engelske boller af tre enkle grunde:

  1) De smager lækkert. Duh.

  2) Dejen er blød og glat og føles så god i dine hænder. Måske er jeg underlig, jeg ved det ikke, men jeg elsker en dejlig dej.

  3) De er sindssygt lette at lave.

  Først skulle jeg lave mine ved hjælp af de smarte engelske muffinringe fra specialbutikker, men jeg indså, at de var helt unødvendige i processen. Jeg opdagede også, at en støbejerns stegepande er din bedste ven, når du laver disse boller på komfuret. En gitter er sikker, men en støbejerns stegepande skaber de perfekte, mørkebrune skarpe kanter uden hurtigt at brænde dem, før du overhovedet bemærker. Så hvis du har en støbejernspande, der ligger rundt i huset, skal du sprænge den baby ud og bruge den.

  Selvom jeg besluttede at fremstille disse engelske muffins med fuldkornsmel til ekstra "sundhedsbehandling", kan du erstatte hele hvedemelet med mel til alle formål eller brødmel, hvis du vil (sørg for, at det udgør 2 1/3 kopper mel) , og tilføj endda tørrede blåbær eller tranebær, hvis det er din ting. Top dem med smør eller syltetøj eller hvad du helst vil - bare sørg for at få det bedste ud af disse kroge og kroge!

  Stephanie (aka Girl versus Dough) sluttede sig til Tablespoon for at dele sine eventyr i køkkenet. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Niels åbnede sit hjem for at bage brød til sine naboer nu bager han til hele Teglholmen (September 2020).