Traditionelle opskrifter

Sriracha Tyrkiet Bryst

Sriracha Tyrkiet Bryst

En hurtig måde at lave et lækkert kalkunbryst på. En fantastisk måde at lave mad til en mindre Thanksgiving-mængde på!MERE +MINDRE-

Opdateret 24. april 2017

2

spiseskefulde sriracha varm sauce

GRAVY

2

spiseskefulde usaltet smør

2

spiseskefulde mel til alle formål

Skjul billeder

 • 1

  Gnid kalkunbryst godt med sriracha og salt. Arbejd den varme sauce under brysthuden og og i eventuelle udskæringer i brystet. Det skal gnides fuldstændigt med chilisauce og salt.

 • 2

  Pak brystet løst i plastfolie, og lad det hvile i mindst 30 minutter i køleskabet, men det er bedst at gøre dette mange timer i forvejen, så smagen kan trænge bedre ind.

 • 3

  Forvarm ovnen til 450 ° F, når du er klar til at stege brystet. Skær en stor citron i mønter og læg dem i bunden af ​​en bageplade.

 • 4

  Placer kalkunbryst på citronskiver med hudsiden opad. Steg ved 450 ° F. i 15 minutter.

 • 5

  Fjern brystet, og sæt et kødtermometer i den tykkeste del af brystet. Drej ovnens temperatur ned til 350 ° F.

 • 6

  Returner bryst til ovn og steg, indtil brysttemperaturen når 165 ° F, ca. 30-35 minutter.

 • 7

  Når kalkun når måltemperaturen, skal du fjerne den fra ovnen og dække løst med folie. Lad hvile i 10 minutter.

 • 8

  For at lave sovs kombineres dryp og smør i en støbejerns stegepande over medium varme. Pisk mel op og kog i et par minutter.

 • 9

  Pisk langsomt kalkunbestand ind, indtil sovs er en glat, tyk konsistens. Sæt med salt og peber og pynt med en sprøjte sriracha! Serveres med kalkun.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Kast tradition ud af vinduet og krydre din Thanksgiving-kalkun i år! Hvis du har "været der og gjort det" med Thanksgiving, så giv dine gæster noget at tale om i år med dette Sriracha Turkey Breast! Thanksgiving handler altid om at komme sammen med familie, indhente og fejre, men det handler måske ikke om at komme sammen med en masse familie. Jeg har haft virkelig fantastiske taksigelser med kun tre eller fire specielle mennesker. Hvis du befinder dig i en sådan situation, har du måske ikke lyst til at riste en hel 15 pund kalkun. Når jeg er i den situation, henvender jeg mig altid til denne Sriracha Turkey Breast opskrift. Det er en problemfri måde at få en masse smag ind i et kalkunbryst, og det viser sig, at stegning af et kalkunbryst i sig selv er væsentligt lettere end at tilberede en hel fugl. Skær kalkunen op og server den med sovs og enhver anden sider, du vil have. Dette er en fantastisk måde at få lidt Thanksgiving-smag uden at gå igennem arbejdet med at håndtere en fuld fugl!

Se videoen: Sriracha Factory Tour with Founder David Tran: How the Iconic Hot Sauce is Made. Reach Further (September 2020).