Nye opskrifter

Ostefyldte 3-ost og Chorizo-velsmagende vafler

Ostefyldte 3-ost og Chorizo-velsmagende vafler

Enkel, men helt lækker og SÅ osteagtig ... den perfekte vaffelsmeltning!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

2

kopper Original Bisquick ™ mix

2

spiseskefulde smør, smeltet

1/2

kop cheddarost, strimlet

1/2

kop Monterey Jack ost, strimlet

1

grøn paprika, hakket

1

kop strimlet fontinaost

Skiver avocado, frisk koriander og skiver jalapeño til servering

Skjul billeder

 • 1

  I en skål blandes Bisquick ™, mælk, smeltet smør, æg og en knivspids salt og peber, indtil de er lige kombineret. Det er okay, hvis dejen er klumpet. Rør cheddar og Monterey Jack-ost ind. Sæt dej til side for at hvile i 5 minutter.

 • 2

  I mellemtiden opvarmes en stor stegepande over høj varme og brun chorizo ​​overalt og bryder den i små stykker, når den koger. Når chorizo ​​er kogt, tilsæt hakket paprika og spinat. Fortsæt madlavningen i yderligere 5 minutter, og tag den derefter af varmen.

 • 3

  Forvarm dit vaffeljern. Kog vafler i henhold til producentens anvisninger, og vær MEGET forsigtig med ikke at koge vaflerne for meget. Jeg foretrækker at underkoge dem lidt.

 • 4

  Læg kogte vafler tilbage i jern og top hver med chorizoblanding og derefter en håndfuld fontinaost. Tilsæt endnu en vaffel på toppen, som om du laver en sandwich. Luk forsigtigt vaffeljernet, tryk vaflerne sammen for at danne sandwich. Kog 1-2 minutter eller indtil osten er smeltet og klæbrig. Fjern forsigtigt hver vafflet sandwich på en tallerken.

 • 5

  Top hver sandwich med et stegt æg, avocado, frisk koriander og skiver jalapeño.

Ekspert tip

 • Brug din yndlingsblanding af grøntsager til fyldet, eller udelad chorizoen og brug alle grøntsager til en veggiesmelt!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
1290
Kalorier fra fedt
830
% Daglig værdi
Total fed
92g
141%
Mættet fedt
44 g
220%
Transfedt
1 1 / 2g
Kolesterol
270 mg
90%
Natrium
3030 mg
126%
Kalium
850 mg
24%
Samlet kulhydrat
59g
20%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
9 g
Protein
58g
A-vitamin
60%
60%
C-vitamin
30%
30%
Calcium
70%
70%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

3 1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 6 1/2 kød med højt fedtindhold 7 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Har I fanget den vaffeldille, der trender i fødevareverdenen lige nu? Det ser ud til, at overalt hvor jeg ser, bliver vafler forvandlet til fantastiske kreationer, både søde og salte. Dette ophidser mig meget, da jeg ELSKER vafler. Jeg mener, hvem kunne ikke elske vafler? Skøre mennesker! Alligevel deler jeg i dag min salte, super osteagtige, mexicansk-inspirerede vaffelsmeltning. ÅH JA, denne vafler smelter er alt ... osteagtig, krydret chorizo ​​og åbenlyst - lækre vafler! Jeg tilføjede også nogle seriøse påfyldninger - stegte æg, avocado, koriander, friske jalapeños og lidt queso fresco. YUM.Top med alle dine yndlingspåfyldninger, og skær dem derefter i halvdelen, hvis du vil. SPIS nu!

Se videoen: Pølse i vaffel Oppskrift - Vaffelgutten (September 2020).