Nye opskrifter

Grillet kylling og frugtsalat

Grillet kylling og frugtsalat

En overraskende blanding af friske bær og ømt grillet kylling kommer sammen i denne enkle, smukke salat.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

1

kyllingebryst, grillet og tyndt skåret

6

kopper spinat og arugula salatgrøntsager

1/3

kop jordbær, skiver

3

limes, friskpresset

1

teskefuld sennep

Skjul billeder

 • 1

  Kast en salat, kylling og bær i en stor skål. Sæt til side.

 • 2

  I en lille gryde kombineres valnødder, brunt sukker, vand, hvidløgssalt og peber. Kog under konstant omrøring på medium varme, indtil sukkeret bobler og begynder at karamellisere. Overfør valnødder til et stykke pergamentpapir, lad det køle af.

 • 3

  Anbring de resterende ingredienser i en blender af foodprocessoren. Puree sammen, indtil det er godt blandet.

 • 4

  Saml salaten ved at smide salat og bær sammen med valnødderne. Top med dressing. Server straks og nyd!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Grillsæsonen er i fuld gang, og det vil ikke vare længe, ​​før du har et køleskab fyldt med resterende grillet kylling og en appetit, der er mindre end trang til endnu et parti af de grillede ting. Denne enkle grillet kyllingesalatopskrift er en fantastisk måde at brug rester af grillet kylling, eller bare opfrisk den med en frisk, sund smag. Det er hurtigt og nemt og dækket af en hjemmelavet valmue dressing, så god, at du vil svømme i den. Smagen af ​​denne salat er uventet, men helt utrolig sammen. Den havefriske bid af bær passer smukt sammen med en cremet salatdressing den smarte, kalkkysede smag. En smidgen af ​​hjemmekarmeliserede valnødder tilføjer knas, og dreng, åh dreng. Vil du kunne lide sammensmeltning af teksturer og smag. Helt lækker. Bær kan være dyre, så se efter en pakke med blandede bær, der ofte fås i kølevaresektionen i din lokale købmand. Det er ofte let at finde en pakke med rensede, blandede bær til en besparelse fra det, du bruger, hvis du køber en halvliter af hvert af de bær, der kræves i denne opskrift. Hvad venter du på? Det er tid til at blande nogle velsmagende salatgrøntsager, grillet kylling og generel dejlighed. Yumminess venter!
 • Har du stadig noget kylling, der er tilbage? Bare rolig, vi har fået dig dækket af masser af kyllingopskrifter, der bare venter på at blive fortæret.

Se videoen: Piske flødeskum. Bageskole. Micki Cheng (September 2020).