Seneste opskrifter

Jordbær-Rabarber Brownie Cheesecake

Jordbær-Rabarber Brownie Cheesecake

Et lag fugtig og sej chokolade brownie plettet med bit rabarber og toppet med en cremet cheesecake arkivering serveret med jordbær-rabarber sauce.MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

Brownie Layer

1

æske (1 lb 2 oz) Betty Crocker ™ Delights Supreme Ultimate Fudge brownie mix

1

kop frossen rabarber, optøet, skåret i 1/4 tommer stykker *

Ostekagelag

8

oz flødeost, blødgjort

8

oz frossen pisket topping, optøet

Jordbær-Rabarber Sauce

2 1/4

kopper frosne rabarberstykker *

1 1/2

kopper frosne jordbærskiver

1 1/2

spiseskefulde majsstivelse

2

spiseskefulde citronsaft

Skjul billeder

 • 1

  Sprøjt indersiden af ​​en 8-tommers springform med bagespray. Forvarm ovnen til 350 ° F (325 ° F, hvis du bruger en mørk non-stick gryde). Anbring rabarber i et par lag papirhåndklæder. Klem og lad vandet løbe ud. Gentag om nødvendigt med nye papirhåndklæder for at få det meste af vandet ud af rabarberen.

 • 2

  BROWNIE LAG: Bland brownie mix, vand, olie og æg sammen. Rør rabarberstykker i brownie-blanding. Hæld brownie dej i et jævnt lag i springformen. Bages i 32-38 minutter. Fjern fra ovnen og lad den køle helt af.

 • 3

  OSTKAGELAG: Pisk flødeost til den er let og luftig. Tilsæt sukker og pisk til glat. Rør creme fraiche. Fold den piskede topping ind. Spred ostekagefyldet over toppen af ​​brownien og afkøles i mindst to timer.

 • 4

  STRAWBERRY-RHUBARB SAUCE: I en gryde koges rabarber og jordbær over medium høj varme, omrøres ofte, indtil de begynder at frigive deres juice. Pisk sukkeret og majsstivelsen sammen, og tilsæt det derefter i gryden. Kog, omrør konstant, reducer derefter varmen til lav og lad koge, indtil saucen begynder at blive tykkere. Rør citronsaft og citronskal i og kog i et minut. Fjern den fra varmen, overfør den til en skål, og afkøles indtil den er kølig.

 • 5

  For at servere skal du fjerne kagen fra springformen og sætte den på et serveringsfad. Skær i skiver og server toppet med jordbær-rabarber sauce.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Du har sandsynligvis haft rabarber i en tærte, du har måske endda haft rabarber i en sauce, men har du nogensinde engang tænkt på at lægge den i en brownie? Det gjorde jeg, og resultaterne var bedre, end jeg nogensinde havde forestillet mig. bid, små lommer med syrlig rabarber blandes perfekt med den dekadent rige chokoladebrune. Plus, de små stykker stængel nedbrydes og bliver superfugtige, når de er bagt, hvilket gør brownien endnu mere fedtet end normalt. Du kan stoppe, når du laver brownien, hvis du virkelig vil, men jeg ved, du vil ønske at top det med et lag tangy no-bake cheesecake og lidt sød og sur jordbær-rabarber sauce. Slutresultatet er en dekadent rig, lidt tangy, noget syrlig og lykkelig sød dessert. Når kagen er kølet, skal du fjerne den fra springformen og sætte den på et serveringsfad. Du kan hælde saucen over toppen af ​​hele kagen, hvis du vil, eller ... du kan skære og servere skiverne og derefter hælde saucen over toppen. At servere det på denne måde er lidt mindre rodet, men lige så velsmagende.

Se videoen: Pumpkin Cheesecake Brownies or Blondies Recipe. Cait Straight Up (September 2020).