Seneste opskrifter

Kandiseret grapefrugtcocktail

Kandiseret grapefrugtcocktail

Frisk presset grapefrugtjuice med et stænk gin og let sødet med agave. Toppet med den mest lækre kandiserede grapefrugtskal! En meget forfriskende cocktail!MERE +MINDRE-

4

ounce frisk presset grapefrugt

2

kandiserede grapefrugtskræl

Skjul billeder

 • 1

  For at lave kandiserede grapefrugtskaller skal du bruge to store grapefrugter til at starte. Skær grapefrugterne i 4 kiler. Fjern derefter skrælen fra hver kil. Du har 8 grapefrugtskræl. Skær dem i klumper eller lange tråde.

 • 2

  Placer dem over en komfur i en kogende gryde med ca. 1 tomme vand, der dækker dem. Når vandet begynder at koge, skal du fjerne gryden fra varmen, silre grapefrugtskrælene og læg dem derefter tilbage i gryden med frisk vand og kog igen. Gentag dette trin 4 gange. Dette skyldes, at grapefrugtskræl er meget bitre, og du vil slippe af med det bitre vand så hurtigt som muligt.

 • 3

  Når du har kogt dem i frisk vand for 4. gang. Sil og sæt til side. Tilsæt i 4 kopper vand og 4 kopper sukker i gryden. Rør, indtil sukker og vand er kombineret, og tilsæt derefter grapefrugtskallene igen. Kog blandingen over høj varme i ca. 30 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil der er store uigennemsigtige bobler, og grapefrugtskal er helt gennemsigtig.

 • 4

  Sil blandingen over en varmebestandig skål, så du kan opbevare den enkle sirup til en cocktail, hvis du vil!

 • 5

  Læg 1 kop sukker i en skål, og tilsæt de varme grapefrugtskræl. Bland dem i sukkeret, så de er helt dækket. Sæt derefter på en tallerken til afkøling.

 • 6

  Tilsæt is, grapefrugtjuice, agave og gin i en cocktailryster. Ryst flere gange. Hæld et 4oz glas fyldt med is.

 • 7

  For at pynt, skub to kandiserede grapefrugtskræl på en træspyd (skåret i halvdelen) og læg den på kanten af ​​glasset.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Dette er faktisk en af ​​mine yndlingscocktails på grund af lethed, friskhed og lækker grapefrugtsmag. Det minder mig om en varm sommerdag i Los Angeles, hvor du kan plukke de friskeste grapefrugter lige fra træet og derefter juice dem for at gøre en lækker , næringsstof-pakket cocktail! Til toppen af ​​det lavede jeg hjemmelavede kandiserede grapefrugtskræl, som viste sig fremragende! Sådan en charmerende måde at pynte denne Candied Grapefruit Cocktail på. Og de giver vidunderlige festfavør, når de lægges i cellofanposer og bindes med et garn.

Se videoen: Eugene Ranks Popular Cocktails Around The World (September 2020).