Usædvanlige opskrifter

Spirer med bacon og sjalotteløg

Spirer med bacon og sjalotteløg

Denne lette sideskål er fyldt med smag - lidt sødme fra skalotteløg og lidt salt fra bacon.MERE +MINDRE-

2

skalotteløg, halveret og tyndt skåret

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 400 ° F.Før et bageplade med aluminiumsfolie. Sæt til side.

 • 2

  Fjern enderne af rosenkålene, og skær dem derefter i halvdelen. Overfør de halverede spirer til bagepladen.

 • 3

  Spray rosenkålene med olivenoliespray og drys derefter med salt og peber. Skub bakken ind i ovnen og bages i 15 minutter under omrøring en gang.

 • 4

  I mellemtiden opvarmes en stegepande over medium varme og tilsættes bacon. Når baconet næsten er brunet, skal du fjerne det til en papirhåndklædeformet plade. Tilsæt skalotteløg til stegepanden, og sauter, indtil de bliver rige guldbrune. Hvis rosenkålene ikke er færdige endnu, skal du også fjerne skalotteløg fra panden med den skårne ske.

 • 5

  Når rosenkålene er færdige, skal du føje til stegepanden og drys bacon og skalotteløg over. Kast godt for at kombinere. Drys med salt og peber, hvis det ønskes. Tjene.

Ekspert tip

 • Serveres med et drys af frisk revet parmesanost.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Spirer er blevet meget populære i fødevareverdenen, men jeg har stort set elsket dem i årevis. Min første opskrift på rosenkål var for dem braiseret med bacon. Det er stadig en af ​​mine favoritter, men jeg har lært hurtigere måder at fremstille de fantastiske små kugler af grønbladet godhed. Så for denne opskrift på rosenkål med bacon og sjalotteløg startede jeg fra bunden. Selvom den bruger lignende varianter som min originale opskrift, er tilberedningstiden blevet skåret ned, og resultaterne er super velsmagende - på en ny måde. Dybest set er det hurtigt, nemt og absolut lækkert. Start med friske rosenkål. Og ja, de skal være friske. Jeg har bare ikke været i stand til at kopiere lækkerheden af ​​ristede rosenkål ved hjælp af frosne. Rist dem alligevel med en spritz af olivenolie og et drys salt og peber. I mellemtiden brunes to hakkede skiver bacon op og derefter to skalotteløg. Når spirerne er steget, skal du smide dem med bacon og skalotteløg i bacondråberne, som koger dem lidt mere og tillader, at den fantastiske baconsmag virkelig gennemsyrer dem. . Men da det kun var to skiver bacon, går du heller ikke vildt med fedt og kalorier. Det er en win-win for smag og holder det på den mere talje-venlige side.

Se videoen: Using a coca cola bottle to grow bean sprouts at home - Amazing life hack! (September 2020).