Nye opskrifter

Oksekød Tataki

Oksekød Tataki

Kold japansk oksekødssalat. Jeg brugte oksemørbrad for at gøre det supermørt.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

1

(2 lbs) oksemørbrad, trimmet

Marinade:

1/4

kop mirin eller riseddike

2

spiseskefulde brunt sukker

2

spiseskefulde ingefær, revet

Forbinding:

1/4

kop mirin eller riseddike

1/2

citronskal og juice (dressing)

Skjul billeder

 • 1

  Forbered oksemørbrad ved at trimme store fedtstykker eller sener af. Hvis du er venlig, kan din slagter muligvis gøre dette for dig. Sæt det godt med salt og peber.

 • 2

  Tilsæt olie i en stor tung gryde over høj varme. Brænd mørbrad i ca. 3 minutter pr. Side, indtil det er godt brunet.

 • 3

  Tilsæt mørbrad i en stegepande og steg i 25-30 minutter ved 350 ° F, indtil den når en intern temperatur på 120-125 ° F (for medium sjælden). Pas på ikke at koge for meget.

 • 4

  Saml dine marinadeingredienser.

 • 5

  Tilsæt marinadeingredienser til en stor plastikpose. Bland godt. Når mørbrad er ude af ovnen og afkølet lidt, fyld i posen.

 • 6

  Køle mørbrad i marinade i mindst 6 timer, men du kan også gøre natten over. Drej det lejlighedsvis for at sikre, at marinaden dækker jævnt mørbrad.

 • 7

  Når du er klar til at fremstille salaten, skal du skære ingredienser i salat og læg en seng på hver plade.

 • 8

  Skær mørbrad meget tyndt ved hjælp af en skarp kniv. 3-4 skiver pr. Salat er en god servering.

 • 9

  Drys dressing over salat inden servering og pynt med purløg og spirer.

Ekspert tip

 • Men hvis du virkelig vil gøre måltidet til noget særligt, er oksemørbrad den rigtige vej. For dem der ikke ved hvad oksemørbrad er, er det den store kødskæring, der producerer filet mignon. Det er meget ømt (dermed navnet) og har god smag. Det sker også at være ret dyrt. En oksemørbrad på to pund vil sandsynligvis køre dig i omkring $ 35-40. Smagene er virkelig lyse og friske. Det ville være perfekt på en varm sommerdag! Plus, hvis du kan komme igennem mørbradstegningen uden at tilberede det meget, er det en ret let skål at lave.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Udover pålæg spiser ikke mange amerikanere koldt oksekød. Det er bare ikke noget, der synes at være tiltalende for et flertal af mennesker. Men tro mig, det kan være en af ​​de mest lækre måder at tilberede oksekød på. Japanerne har en fantastisk metode til at forberede oksekød (de bruger det også til fisk) kaldet "Tataki "hvilket resulterer i tyndt skivede, perfekt aromatiserede lag oksekød, der kan serveres over et vilkårligt antal ting. Nøglen til at få gode resultater i denne opskrift på tataki til oksekød er ikke at koge oksekødet for meget og marinere det EFTER kogning. Du kan teknisk brug en masse forskellige bøfstykker til denne skål. Jeg tror, ​​at noget som flankbøf fungerer okay.
 • Men hvis du virkelig vil gøre måltidet til noget særligt, er oksemørbrad den rigtige vej. Det ville være perfekt på en varm sommerdag! Plus, hvis du kan komme igennem mørbradstegningen uden at tilberede det meget, er det en ret let skål at lave.

Se videoen: How to Defrost Superfrozen Yellowfin Tuna Tataki (September 2020).