Seneste opskrifter

Krydret svinekød pasta skaller

Krydret svinekød pasta skaller

Pastaskaller fyldt med lækre burritoingredienser som carnitas, ris, bønner og cremet ostesauce. MERE +MINDRE-

1

kan ternede tomater med grønne chili

1

kasse ekstra store pastaskaller

Skjul billeder

 • 1

  Mariner svinekød i Mojo natten over. Du kan købe denne sauce i købmanden nær de andre marinader eller lave den med appelsinjuice, spidskommen, allehånde, kanel og koriander.

 • 2

  Anbring svinekødet med al marinaden i en ovnfast gryde. Bages med låget af i ca. 6 timer ved 300 ° F. Du kan også bruge den langsomme komfur til denne del, men du ender ikke med de smukke brunede kanter.

 • 3

  Lad svinekødet køle af og strimles i trukket svinekød.

 • 4

  For at lave saucen: striml al osten først. Smelt smøret i en medium gryde. Tilsæt ternet løg og kog 5 minutter. Tilsæt melet og lad det koge i 3 minutter under konstant omrøring. Pisk mælken ind og lad den simre. Rør langsomt ostene ind, indtil alt er smeltet og en dejlig osteagtig konsistens. Sil tomaterne og tilsæt dem sidst.

 • 5

  Sæt en lille mængde sauce på bunden af ​​en bageplade.

 • 6

  Kog pastaen i saltet vand indtil al dente. Stamme.

 • 7

  Fyld skallerne en efter en med lidt ris, bønner, salsa, varm sauce og svinekød og læg den i bagepladen. Når de fylder skålen, skal du dække den resterende sauce.

 • 8

  Bages ved 450 ° F indtil boblende og brunet ovenpå. Lad afkøle inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Mit navn er Dan, og jeg er afhængig af burritos. Det er alvorligt et problem. Min værelseskammerat og jeg tager ud for burritos mindst en gang om ugen uden fejl. Standardordren, uanset hvilken burritokæde jeg befinder mig i, er: carnitas, pinto bønner, ris, varm OG mild salsa, creme fraiche og ost. Hemmeligheden bag succes er at bestille varmt og mildt, fordi det varme giver dig den røgfyldte krydret smag, og den milde har de velsmagende tomatbiter og koriander. Denne uge overbeviste jeg min værelseskammerat om at springe over vores ugentlige afhængighed og fortalte ham, at jeg ville fodre hans trang til vores foretrukne burrito-smag med en anden leveringsmetode. Jeg har tidligere forsøgt at lægge burrito-smag i andre retter med kun moderat succes, men denne gang spikede jeg det endelig!

Se videoen: Жареный КРОКОДИЛ. Уличная еда Тайланда. Рынок Banzaan. Пхукет. Патонг. Цены. (September 2020).