Seneste opskrifter

Cheesy Spinat Pupusas

Cheesy Spinat Pupusas

En traditionel El Salvadoransk skål fyldt med frisk, smeltet ost og hakket spinat.MERE +MINDRE-

Opdateret 17. november 2014

2

kopper masa harina (findes i de fleste købmandsforretninger, ofte i sektionen mexicansk mad med majs tortillablandinger)

1/2

kop strimlet hvid smeltet ost, som landmænd eller mozzarella

Skjul billeder

 • 1

  I en stor skål kombineres masa harina, vand og salt. Bland med hænderne, indtil blandingen kommer sammen til en fugtig, men fast kugle. Tilsæt mere vand efter behov, så blandingen ikke revner i kanterne under tryk (fugt er meget vigtig i denne opskrift, ellers er pupperne hårde). Dæk og lad hvile i fem minutter.

 • 2

  Bland spinat og ost sammen i en lille skål. Sæt til side.

 • 3

  Varm ca. 1 spsk olie i en stegepande eller stegepande over medium høj varme. Afdæk masa harina-blandingen, og form den til en træstamme, der er ca. 8-10 tommer lang. Skær vandret i 8 lige store stykker og form hvert stykke til en kugle (igen, tilsæt mere vand til hvert stykke, hvis det revner på kanterne under tryk - fugt er nøglen i denne opskrift!)

 • 4

  Brug en tommelfinger til at lave en fordybning i midten af ​​hver kugle og fyld med ca. 1 1/2 spsk af spinat-osteblandingen. Klem kanterne af masa harina-blandingen over påfyldningen og forsegl helt. Fugt dine hænder med vand og brug fingrene til at flade kuglen ud i en 4-5 tommer pandekage, og pas på ikke at fylde ud.

 • 5

  Placer et par pupper ad gangen i den opvarmede stegepande og kog på begge sider ca. 2-3 minutter hver, indtil der vises mørkebrune pletter.

 • 6

  Server pupper varme med salsa, curtido (en kålblanding med eddike og krydderier), creme fraiche og enhver anden favoritpåfyldning.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg er altid træt, når jeg laver en skål, der er traditionel for en bestemt kultur.

  Nogle gange er jeg ikke sikker på, at jeg gør det "på den rigtige måde", ellers er der måske en hemmelighed for det præparat, som man kun ved fra at blive videregivet i generationer i deres familie. Disse tanker gik gennem mit hoved, da jeg besluttede at lave disse pupper, en traditionel El Salvadoransk skål, for første gang.

  Men jeg besluttede at gå efter det alligevel med denne opskrift, og der er en ting, jeg er sikker på: De er lækre. Og jeg er ikke længere bange for at lave dem, ellers vil jeg tilbageholde et velsmagende måltid fra mig selv.

  Sagen ved pupper er, når du først har fået fat i at lave dem, de er ekstremt lette. Første gang jeg lavede disse fyre, var jeg ikke klar over, hvor meget fugt masa harina suger op. Jeg mener, wow - din blanding kan gå fra at være gennemblødt til knogletør på få minutter, hvis du ikke er forsigtig. Men lad ikke dette afskrække dig - bare sørg for at følge instruktionerne omhyggeligt, og for at være sikker skal du altid have lidt ekstra vand ved hånden. Det er afgørende, at blandingen forbliver fugtig, ellers vil dine pupper være solide. Jeg siger det af erfaring.

  For mig er pupper som fyldte tortillas. Jeg antager, på en måde, at det er præcis, hvad de er. En påfyldning efter eget valg (jeg valgte spinat og ost til netop denne opskrift, men stegt bønner, kød og kartofler fungerer også godt) er fyldt i en lomme med masa harina eller finmalet majsmark (eller majs) og fladt ud i en pandekage. Derefter koges den i olie over en varm stegepande. Så fortæres det. Det er så simpelt som det.

  Jeg kan godt lide at topse mine pupper med salsa og curtido - en traditionel topping til pupper lavet med kål - men nogle gange, når jeg er doven, topper jeg den bare med almindelig gammel strimlet kål og gulerødder for at få den dejlige knas uden meget anstrengelse. Creme fraiche smager også godt på disse.

  Vær ikke ligeglad med at lave pupper, som jeg engang var. Hvis du er, ved du ikke, hvad du mangler. Og det du mangler er for lækkert til at give slip på det.

  Stephanie (aka Girl Versus Dough) sluttede sig til Tablespoon for at dele sine eventyr i køkkenet. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og fortsæt med at tjekke efter sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: PUPUSAS FROM EL SALVADOR with cheese, beans and Curtido. Salvadoran recipes (September 2020).