Usædvanlige opskrifter

Limoncello Tiramisu

Limoncello Tiramisu

Her er et citronisk twist på den klassiske espresso tiramisu. Udskift kaffesmagen til limoncello og Meyer-citroner, så har du den perfekte måde at fejre foråret på!MERE +MINDRE-

Skjul billeder

 • 1

  Skal de to citroner og saft dem derefter. Sæt skallen til side, og bland saften med limoncello og granuleret sukker i en mellemgryde. Lad det simre og kog i 5 minutter for at lade alkoholen koge af og sukkeret opløses.

 • 2

  Hæld sirup i en målekop og tilsæt tilstrækkelig is til at lave to kopper, rør for at opløse is og sæt til side.

 • 3

  I skålen med en stativblander kombineres mascarpone, citronskal og sigtes i pulveriseret sukker. Brug pisketilbehør og pisk, indtil det er kombineret og luftigt, et minut.

 • 4

  Brug en spatel til at skrabe kanten og siderne af skålen, og tilsæt derefter den tunge creme. Pisk på medium hastighed, indtil blandingen tykner lidt, drej den derefter op til høj og pisk den til tyk og saftig.

 • 5

  Hæld sirupen i en tærte til at dyppe ladyfingers og tag en 9x13-tommers bageplade. Dyp ladyfingrene en efter en i sirupen, og læg den i bunden af ​​bagepladen i et enkelt lag, og del dem om nødvendigt, hvis det er nødvendigt for at få dem til at passe.

 • 6

  Top laget af ladyfingers med halv flødeblandingen, gentag ladyfinger-laget og top med den resterende flødeblanding. Dæk i plastfolie, og lad det sidde i mindst 6 timer eller natten over i køleskabet før servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Limoncello og Meyer citroner tilføjer en lys citrus smag til denne dessertklassiker. Jeg lægger et citronisk twist på den klassiske espresso tiramisu her. Udskift kaffesmagen til limoncello og Meyer-citroner, og du har den perfekte måde at fejre foråret på! Til vores version brugte vi nogle Meyer-citroner, men du kan bruge almindelige citroner, hvis du ikke kan få fat i dem. den varme sirup hjælper med at køle af hurtigere, så vi ikke brænder fingrene med skoldende varm sirup. Lad den sidde i 6 timer (eller natten over, hvis du kan). Serveres med barberet hvid chokolade og citronskal. God fornøjelse!

Se videoen: Limoncello Tiramisu. Gennaro Contaldo. #MyFoodMemories. AD (September 2020).