De bedste opskrifter

Beliebertini

Beliebertini

Drue vodka og pop klipper gør denne Beiber-inspirerede martini til en popstjerne værdig cocktail.MERE +MINDRE-

Drue rock candy wands (valgfrit)

Drue pop klipper (valgfrit)

Skjul billeder

 • 1

  Muddle mynteblade i den enkle sirup og hæld i cocktail shaker. Tilsæt vodka, limonade, blå curacao og is og ryst i 1 minut.

 • 2

  Hæld i martini-briller. Pynt med rock candy wands og drys nogle af popklipperne i. Sever straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • At feste som en rockstjerne har sine fordele, men at feste som en popstjerne er, hvor den er.

  Jeg giver dig en lille hemmelighed ind. Der er et par af os her ved Tablespoon, der er faldet under Beebs 'purpurformede trylleformular. Prøv som vi måske kan lade som om, at det bare handler om at kunne lide et par hitsange, det er kendt, at der er hyl eller to, der høres, når noget Bieb-a-licious krydser vores vej. Eksempel på, michellep.s nylige Bieber-inspirerede Purple-rific Layer Cake. Den er så sød!!!

  Så til ære for vores hemmelige "shawty mane" crushin ', tænkte jeg, at jeg ville tage et skub over at skabe en Beebs-værdig lilla cocktail til alle de sande "troende" derude. Jeg bringer Beliebertini til dig.

  Jeg ønskede at sikre, at drikken havde total stjernekvalitet. Så det eneste, der virkelig kunne få denne drink til at rocke, var selvfølgelig ...

  Purple Pop Rocks !! Nok sagt.

  Det var virkelig nemt at lave og viste sig ligesom Beebs, kort og sødt. For at starte, bland 6 eller 7 mynteblade i en 1/2 oz simpel sirup. Jeg ville sørge for, at jeg fangede JBs "friske" faktor, og dette gjorde tricket. Hæld dette i en cocktail shaker sammen med drue vodka, limonade, is og et strejf af blå curacao. Ryst det i et minut og hæld derefter i to martini-glas. Pynt med en lilla rock candy-tryllestav, drys nogle popsten i og nyd!

Se videoen: Justin Bieber Style u0026 Clothes (September 2020).