Usædvanlige opskrifter

Banan Kanel Chip Brød

Banan Kanel Chip Brød

Tilsæt det søde krydderi kanel til bananbrød til en særlig godbid.MERE +MINDRE-

1/2

kop usaltet smør, blødgjort til stuetemperatur

3

meget modne bananer, mosede

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt en 9-tommers ved 5-tommers brødpande med madlavningsspray. Sæt til side.

 • 2

  Kombiner smørret og brunt sukker i skålen med en stativblander. Brug paddelbeslaget til at blande på medium hastighed, indtil blandingen ser glat ud (2-3 minutter).

 • 3

  Tilsæt æggene til blanderen et ad gangen og slå godt efter hver tilsætning. Tilsæt vanilje og bananer, og slå for at kombinere.

 • 4

  I en lille blandeskål sigtes melet, bagepulveret og saltet sammen. Når stativblanderen kører på sin laveste hastighed, tilsæt melblandingen til blanderen lidt ad gangen, indtil det bare er kombineret. Rør kanelchipsen ind.

 • 5

  Hæld dejen i den tilberedte gryde. Brug en spatel til at udjævne den i gryden. Skub ind i ovnen og kog i 50-60 minutter, indtil et tandstikker indsat i midten kommer rent ud.

 • 6

  Lad afkøle inden udskæring og servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Leder du efter et fabelagtigt nyt tag på bananbrød? Banan Cinnamon Chip Bread er en rig, lækker, fugtig brød, perfekt til enhver tid.

  Alle har en opskrift på bananbrød ... eller 20. Der er så mange variationer og smagsvarianter. Jeg kender mennesker, der ganske vist aldrig laver den samme bananbrødopskrift to gange, fordi de søger efter den perfekte opskrift. Og de laver ofte bananbrød.

  Nu er jeg ikke sikker på, om der findes en perfekt bananbrødopskrift, men jeg er alt for nye og fabelagtige opfattelser af denne klassiker.

  Dette banan kanelbrød er helt sikkert fantastisk. Den har små lommer med kanel prikket gennem det fabelagtige, fugtige banan-y-brød.

  Og for så vidt brødbakning går, er det let at lave bananbrød. Du blander ingredienserne (det er virkelig som at lave kagedej) og hæld det derefter i en gryde og bages. Prep er maks. 10 minutter, og derefter er det alle hænder fra.

  Endelig en note om kanelchips. Hvis du ikke har prøvet dem før, skal du. De tilføjer et godt spark til opskrifter. Find dem i bagegangen nær chokoladechipsen.

  Så har du en favorit af bananbrød? Fad i kommentarerne!

  Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

Se videoen: Ragu bolognese med pasta - banankage - brocolisalat - Kvalimad Live Cooking Stream (September 2020).