Nye opskrifter

Gnocchi Gobi

Gnocchi Gobi

Et twist på den indiske skål Aloo Gobi med gnocchi i stedet for kartoffelstykker.MERE +MINDRE-

1

dåse (28 oz) Muir Glen ™ tomater i tern

1

kop Cascadian Farm ™ frosne økologiske havenærter

2

spiseskefulde hakket ingefær

1

spiseskefuld karrypulver

Skjul billeder

 • 1

  Lav gnocchi - Steg kartoflerne ved 350 ° F med en smule salt og olivenolie, indtil de er møre. Fjern skindene og kør kartoflerne gennem en ricer eller en madmølle. Bland 2 kopper kogt kartoffel med 1 kop mel. Bland godt, men vær forsigtig og bland ikke for meget. Rul dejen i tynde træstammer. Med en gaffel skåret i stykker af gnocchi-størrelse. Brug enten bagsiden af ​​gaffelen eller et gnocchi-bord til at rulle gnocchi i den traditionelle form.

 • 2

  Steg blomkålen - Opdel blomkålens hoved i ensartede små stykker. Kast i et stænk olivenolie og salt og læg det på et bageplade. Bages ved 550 ° F eller så højt som din ovn går, indtil den er brunet og kogt igennem.

 • 3

  Lav saucen - Skær løgene i tynde strimler. Hak hvidløg og ingefær. Sauter løgene i smøret, indtil det er meget brunet. Tilsæt hvidløg, ingefær og karrypulver og bland godt. Efter kun et minut tilsættes tomaterne. Rør godt og skrab bunden af ​​gryden for at frigøre enhver ophobning. Tilsæt ærterne og lad dem simre i et par minutter.

 • 4

  Bring det hele sammen - Kog din gnocchi i ca. 5 minutter, indtil de er flydende og fuldt kogte. Stamme. Kast forsigtigt gnocchi og blomkål med saucen. Pynt med koriander.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Min yndlingsindiske skål er Aloo Gobi, der bogstaveligt talt oversættes til kartoffel (aloo) og blomkål (gobi). Da gnocchi for det meste er kartoffel, tænkte jeg, at det kunne være sjovt at bytte kartoflerne ud i denne skål med nogle af de saftige små kartoffelboller . Afbryderen oplyste virkelig denne tunge skål, der ofte er fyldt med tætte kartofler. Alo Gobi har nok af en sauce, at der ikke var nogen grund til virkelig at ændre noget andet aspekt af denne skål. Ærterne, blomkålen og tomaterne var sådan en naturlig parring med den pillowy gnocchi. Denne opskrift er en veggie-pakket kur mod ubeslutsomhed. Næste gang du ikke er sikker på, om du vil have indisk eller italiensk, kompromis med en stor skål Gnocchi Gobi!

Se videoen: How to make gnocchi recipe. homemade potato gnocchi recipe with white wine sauce (September 2020).