De bedste opskrifter

Holiday Pizza Krans

Holiday Pizza Krans

Lav denne nemme og meget festlige pizza til din feriefest!MERE +MINDRE-

1

dåse (13 oz) Pillsbury ™ kølet pizzaskorpe

1

krukke (25 oz) Muir Glen ™ økologisk pastasauce

2

kopper strimlet mozzarellaost

2

røde paprika, 1 terninger og 1 skiver

1

grøn paprika, terninger

2

oz krydret salami, tyndt skåret

1/2

kop revet parmesanost

Saucer til dypning og servering (ranchdressing, balsamico, pizzasauce osv.)

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 400 ° F. Rul pizza skorpedejen ud og form den ind i en kugle. Lad dejen hvile 5 minutter, og rul den derefter ud i en stor cirkel.

 • 2

  Skær ostepindene i halv længde og læg dem rundt om pizzadejens kanter. Rul kanterne op og over osten, klem dejen for at forsegle osten.

 • 3

  Brug en stor 4-1 / 2 tommer cirkel cookie cutter eller en skarp kniv til at skære en cirkel ud af midten af ​​dejen. Brug den resterende dej til at udfylde tynde pletter omkring kransen.

 • 4

  Spred pizzaen med sauce og drys derefter med ost. Tilsæt rucola og terninger af rød og grøn peber. Drys lidt mere mozzarellaost over, og tilsæt derefter salamiskiverne.

 • 5

  Bages i 25-30 minutter, eller indtil osten er smeltet og boblende. Mens pizzaen bager, skal du skære skiver af den resterende røde peber i strimler og arrangere dem i form af en bue.

 • 6

  Pynt pizzaen med frisk rucola og parmesanost. Placer peberbuen øverst. Server med balsamicoeddike, ranchdressing og ekstra pizzasauce, hvis det ønskes.

Ekspert tip

 • Tilpas grøntsagerne efter din smag: soltørrede tomater, courgette, jalapenos, spinat, pepperonis og grønne oliven ville alle være fantastiske.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • En let nedkølet skorpe er klædt med røde og grønne fixins. Som du kan se, har jeg helt fordybet mig i feriesprit - og jeg kunne ikke være lykkeligere over det. Dette er min foretrukne tid på året! Alle jer derude, skal nok bare se væk nu, for ... det er tid til at tale julemad. JA !! Dette er sandsynligvis en af ​​de mest festlige opskrifter, jeg har, og wow, det er så sjovt, så godt og super nemt at lave. Det er latterligt perfekt til alle disse feriesamlinger denne årstid. PLUS, det fungerer også som et smukt center. Jeg mener, hvor perfekt er det? Du kan virkelig smage denne pizza, som du vil, så længe der er masser af rødt og grønt i gang. Jeg brugte pizzasauce, rucola og røde og grønne peberfrugter, men pesto, soltørrede tomater og spinat ville også være fantastisk. Pynt pizzaen med frisk ruccola og parmesanost, og tilføj en rød paprika-bue øverst. Og det er hvordan man klæder en pizza til ferien!

Se videoen: Fat Pizza S04E05 - Holiday Pizza Ep2 (September 2020).