Traditionelle opskrifter

Vandmelon kage

Vandmelon kage

Nyd det sødeste stykke vandmelon, du nogensinde vil spise! Chokoladefrøene er en pris, der smelter i munden.MERE +MINDRE-

1/2

kop plus 2 spiseskefulde semisøde chokoladechips

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ hvid kagemix

Vand, vegetabilsk olie og æggehvider kræves på kageblandingsæsken

1

pakke (0,13 ounce) kirsebærsmag eller anden rødfarvet usødet læskedrikblanding

1

beholder Betty Crocker ™ Pisket fluffy hvid frosting

Grønne og røde madfarver

2/3

kop grønne gelébønner

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 350 ° F (325 ° F til mørke eller nonstick-pander). Smør eller sprøjt to 8- eller 9-tommer runde kagepander. Kast i en lille skål 1/2 kop chokoladechips med 1 spiseskefuld kagemix. I den store skål skal du slå den resterende kagemix, vandet, olien, æggehviderne og drikkeblandingen med den elektriske mixer ved lav hastighed i 30 sekunder, derefter på medium hastighed 2 minutter, skrabe skålen lejlighedsvis. Rør 1/2 kop chokoladechips ind. Hæld i pander.

 • 2

  Bages og afkøles som anvist på kassen i 8- eller 9-tommer runder.

 • 3

  I en lille skål omrøres 1 kop frosting med 10 til 12 dråber grøn madfarve. Rør 10 til 12 dråber rød madfarve til resterende frost. Frostsider af kager med grøn frost; tryk grønne gelébønner i frost. Frostplader af kager med rød frost; tryk på de resterende 2 spiseskefulde chokoladechips i frosting efter frø. Hvis det ønskes, skal du skære kager på tværs i halve og arrangere "skiver" tilfældigt på bakken. Til servering, skåret i kiler. Opbevares løst tildækket.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Nu er det tid til at begynde at tænke på sommerunderholdning!

  Det er når vi klør for at prøve nye opskrifter og festmad. Denne vandmelonkage var øverst på min liste, da den kan serveres på grill i baghaven, 4. juli sammenkomster, poolfester og alt imellem. Det starter med en Betty Crocker kagemix, og den er let at designe. Tilsætningen af ​​lyserød limonadekoncentrat tilføjer en let sødtærdig smag og bruges i stedet for en del af det vand, der kræves på kassen.

  Brug rød og grøn madfarve og top med mini chokoladechips til frø. Vandmelonudseendet føjer til den sommerlige fornemmelse af denne behagelige at gøre!

  God fornøjelse!

  Sørg for at tjekke disse andre sjove kager:

  Fish Cake-Reel i denne søde fangst af dagen på ingen tid! Perfekt til en temafest eller om sommeren.
  Fejr forår, sommer, fødselsdag eller enhver dag med en sommerfuglformet kage. Udskriv denne skabelon og brug den som en guide til at skære og samle din sommerfugl.
  En let doktoreret kage-jordbær shortcake med en mandelglasur.

Se videoen: How to Cut a Watermelon - Episode 94 (September 2020).