Nye opskrifter

Spicy Pølse, Kale og Cheesy Grits

Spicy Pølse, Kale og Cheesy Grits

Krydret andouille-pølse møder karamelliserede løg og sauteret grønkål, alle kastet med Cajun-krydderier og serveret over cremet ostegryn.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

2

kopper Progresso ™ kylling bouillon

1/4

teskefuld friskmalet sort peber

1

kop grovmalet majsmel

1

kop skarp cheddarost, revet

14

oz andouille pølse, skåret i 1/4 tommer tykke skiver

1

spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie

1/4

kop Progresso ™ kylling bouillon

Cajun krydderier

1/2

spiseskefuld sød paprika

1/2

tsk hvidløgspulver

1/2

teskefuld løgpulver

1/4

teskefulde tørret oregano

1/8

teskefuld cayennepeber

Skjul billeder

 • 1

  Begynd med at samle dine ingredienser.

 • 2

  Kog mælken, kylling bouillon, salt og peber i en medium gryde. Visp majsmel gradvist ind. Sænk varmen til lav, dæk og kog i ca. 20 minutter, piskeris hvert 3. minut for at forhindre klumper og svidning.

 • 3

  Fjern fra varmen og tilsæt smør. Pisk indtil kombineret.

 • 4

  Tilsæt osten og visp indtil blandingen. Dæk til klar til servering.

 • 5

  Mens kornene koges, lav Cajun-krydderierne ved at placere alle krydderierne i en kaffe- eller krydderikværn. Slib, indtil det er et fint pulver.

 • 6

  I en stegepande over medium høj varme, opvarm olivenolie og brun pølsen på begge sider. Tilsæt løg og 2 teskefulde Cajun-krydderier. Kog løgene, indtil de er bløde og gennemsigtige og begynder at blive brune, 5-7 minutter.

 • 7

  Tilsæt grønkålen til pølsen og løgene, tilsæt kylling bouillon, og dæk og kog i 3-4 minutter, eller indtil kålen er visnet og øm. Tilsæt mere Cajun-krydderier, cayennepeber og salt, hvis det ønskes.

 • 8

  Server straks oven på de varme ostegryn.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Få en smagsprøve på syd med denne krydrede Cajun-inspirerede skål. Grise, Andouille pølse og korn. Tre vigtige ingredienser i Deep South. De sydlige ved, hvordan man laver mad. Det gør de virkelig. Der er så mange påvirkninger i det sydlige køkken (fransk, spansk og afrikansk er fremtrædende), og de forskellige stilarter og smag kommer smukt sammen i så mange retter. Jeg tror, ​​at Syden må have været den første til virkelig at fange, hvad "komfortføde" handler om. Denne sidste sommer tog min mand og to små en uges lang ferie til det dybe syd. Vi dækkede så meget territorium og så mange seværdigheder. Men bortset fra sightseeing er at spise masser af lokal mad en af ​​de bedste dele af en ferie. Og spis masser af det, vi gjorde! Min badevægt er et bevis på det. Jeg fik 5 pund på en uge! Jeg vidste dog på forhånd, hvad jeg ville komme ind på, så det var godt. Jeg havde allerede en diætplan på plads, da jeg kom tilbage. Dreng, var den mad, der var hvert pund værd! Og jeg opdagede hemmeligheden bag, at sydlig mad er så dang god. De lægger baconfedt i alt! Som jeg ved, ved disse sydlige, hvordan man laver mad, og selvom denne skål ikke er mættet med bacon, har den et andet sydligt kendetegn - Andouille-pølse. Fabelagtig! Og hvis du kan få fat i den rigtige aftale (svært at finde for os nordboere), så meget desto bedre. Denne krydrede sydlige pølse er brunet og kastet med karamelliserede løg, visnet grønkål og smagret med Cajun-krydderier. Dette serveres oven på cremet, osteagtig gryn - en anden sydlig klassiker. Trøstemad? Du må hellere tro det! Og du kan tilberede grynene, mens du forbereder pølsen og greenerne og sidde ned for at nyde dette på mindre end 30 minutter. Så selvom du ikke flyver sydpå til Mardi Gras i år, kan du stadig nyde nogle fantastiske Sydligt køkken i dit eget køkken. Så tag din Cajun på og "Laissez le bon temps rouler"! Nyd!

Se videoen: Blackened Catfish and Cheesy Grits. #SoulFoodSunday (September 2020).