Usædvanlige opskrifter

Kimcheese Sandwich

Kimcheese Sandwich

Få din kimchi på med denne sandwich og bring din grillede ost til et helt nyt niveau!MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

2

spiseskefulde smør, blødgjort

1

helgrønt æble eller asiatisk pære, kernet og tyndt skåret

4

tykke skiver skarp cheddarost

Skjul billeder

  • 1

    Varm en stor stegepande over medium høj varme. Spred smør jævnt på begge sider af to skiver brød. Tilsæt en skive cheddarost, et par grønne æble (eller asiatiske pære) skiver, kimchi og endnu en skive ost jævnt på et stykke brød. Top med den anden skive brød.

  • 2

    Placer sandwichen i stegepanden og kog, presse med en spatel fra tid til anden, indtil undersiden er gyldenbrun og osten begynder at smelte. Gentag på den anden side, overfør til en plade. Gentag med de resterende ingredienser. Server straks!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Med en smart titel til side er denne Kimcheese Sandwich tangy, sød, ooey og klæbrig på én gang. Kort sagt, det er fabelagtigt. Så denne sandwich. Jeg ved, det kan virke lidt vanvittigt, men bare hør mig ud. Det er en af ​​de bedste variationer af en grillet ost ... nogensinde. Fyre. Hvis du aldrig har hørt om kimchi, er det tid til at gøre dig bekendt med den. Kimchi er en traditionel koreansk sideskål lavet af gærede grøntsager med forskellige krydderier. Der er et lille spark til det, men jeg elsker lidt varme! Jeg må indrømme, at denne opskrift ikke er min idé. Jaden fra Steamy Kitchen udsendte denne sandwich for et stykke tid tilbage. Hun tilpassede det fra kogebogen Eat Your Vegetables af Joe Yonan. Virkelig, det er en utrolig grillet ost. Og enkelt. Ligesom ti minutter simpelt. Du skal virkelig bare klare det! Skær og spis! Se bare på osten. Det er smukt ... og så helt lækkert!

Se videoen: Kimcheese Sandwich Kimchi + Cheese (September 2020).