Seneste opskrifter

Slow-Cooker Pear-Vanilla Cake

Slow-Cooker Pear-Vanilla Cake

En lækker op og ned pære og vaniljesmag kage lavet i en langsom komfur.MERE +MINDRE-

6

spiseskefulde usaltet smør plus mere til smøring; 3 spsk skåret i 1/4-tommer terninger, 3 spsk blødgjort

1/4

kop pakket brunt sukker

3

pærer, skrællet, halveret og kernet

3/4

kop Bisquick ™ Original bagemix

1

teskefuld ren vanilleekstrakt

Skjul billeder

 • 1

  Smør generøst indersiden af ​​en 5-6 qt slowcooker, og stræk derefter med et stort stykke (eller et par store stykker) aluminiumsfolie. Smør folien generøst.

 • 2

  Tænd langsomt komfur på lavt eller 8-timers mærket. Drys i bunden terningssmør, brunt sukker og 1/4 kop granuleret sukker. Placer pærer med skåret side jævnt oven på smør og sukker.

 • 3

  I en stor skål piskes Bisquick ™, majsmel, kanel og muskatnød sammen. Sæt til side.

 • 4

  I skålen med en stativblander kombineres resterende blødgjort smør og sukker. Forøg hastigheden til høj og slå grundigt. Tilsæt æg et ad gangen og pisk, indtil det er godt kombineret. Tilsæt vanille.

 • 5

  Tilsæt mælk og tørre ingredienser, og rør ved lav hastighed for at kombinere dem. Øg til medium hastighed, og bland, indtil dejen er fri for klumper. Hæld dejen over pærerne i langsom komfur og fordel den jævnt. Dæk toppen af ​​langsom komfur med et papirhåndklæde, derefter med langsomt komfur, og lad koge i ca. 3 timer, eller indtil kagernes kanter er mørkebrune.

 • 6

  Sluk for langsom komfur, og lad kagen hvile i 20 minutter. Fjern kagen forsigtigt ved at løfte folien og læg den på et køleholder, stadig i folie, indtil den er kølet helt ned. Fjern forsigtigt folie fra kagen og server.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis der er en opfindelse i køkkenet, som jeg aldrig kunne undvære, er det den langsomme komfur. Ligeglad med nedsænkningsblandere og skivet brød: Langsomt komfuret er, hvor det er, når det kommer til lette gourmetretter, hvor det meste af tiden bruges ... godt, ikke madlavning ! Hvis det ikke er den nærmeste ting til paradiset, ved jeg ikke, hvad der er. Ved en anden tanke, måske er denne Slow Cooker Pear-Vanilla Cake. Den næstmeste ting er den langsomme komfur, hvor du laver den. Jeg ved, at kage i de fleste tilfælde kan laves i ovnen på en meget kortere tidsperiode end i en langsom komfur. Men forskellen mellem de fleste kager og denne er, at fordi den er bagt lav og langsom, har smagene mere tid til at blande og blande sig og skabe en lækker, dynamisk smag. Det er som forskellen mellem kød, der er kogt på komfuret versus over løbet af et par timer i en ovn, så den bliver endnu mere øm og saftig. Der er bare ingen sammenligning. Jeg kan virkelig godt lide det "op og ned" aspekt af denne kage. Fordi smør, sukker og pærer efterlades i bunden af ​​langsomt komfur til at boble og brune og suge sammen, når kagen er afkølet, hærder alle disse klæbrige, lækre ingredienser lidt og bliver et karamelliseret vidunder, som en gang er omvendt, serverer som topping af din kage. Bunden (som også er den sidste ingrediens, der er tilføjet til blandingen), er efterladt svampet og fugtigt. Et ord med forsigtighed: Sørg for at generøst - og jeg mener generøst - smør folien, der vil linke langsomt komfuret. Ellers ender du måske med brændte kanter, der kæmper for at trække sig væk fra folien (som jeg har mange gange). Ingen bekymringer, hvis du gør det - kagen vil stadig være velsmagende. Forsøg også dit bedste for ikke at kigge under låget, mens det bages, da hvert kig tager en god mængde varme og damp væk, der kager kagen. Tålmodighed er en højt værdsat dyd, når du laver denne kage. Men stol på mig - når du først tager en bid af den varme pære og vanille-y godhed, ved du, at det var ventetiden værd!
 • Kog dig langsomt igennem disse dekadente dessertopskrifter.

Se videoen: Slow Cooker Jam Swirl Cake (September 2020).