Traditionelle opskrifter

Copycat Almond Joy ™ Candy Bars

Copycat Almond Joy ™ Candy Bars

Du vil ikke tro, hvor let disse velsmagende små bid i troperne er. En chokoladedækket godbid så god, at den smager som ferie.MERE +MINDRE-

Opdateret 9. marts 2017

1 1/2

kopper pulveriseret sukker

1

spiseskefuld smeltet smør

1/2

teskefuld kokosnødsekstrakt (valgfrit)

1/2

teskefuld vanilleekstrakt

1 1/2

kopper mælkechokolade

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Spred mandlerne på et bageplade og bages i forvarmet ovn i ca. 10 minutter.

 • 2

  I en stor skål omrøres majssirup, pulveriseret sukker, smeltet smør, kokosekstrakt, strimlet kokosnød og vanilleekstrakt for at danne en tyk pasta.

 • 3

  Fugt hænderne let og form blandingen i små rektangulære terninger (eller rul den til kugler). Anbring på et ark pergamentpapir.

 • 4

  I en medium, mikrobølgesikker skål smeltes chokolade ved at mikrobølgeovne i 15 sekunder, derefter omrøring, mikrobølgeovn i 15 sekunder, derefter omrøring osv., Indtil den er glat og smeltende.

 • 5

  Dyp kokosnødfirkanter i den smeltede chokolade. Spred chokoladen forsigtigt rundt om kokosnødden, indtil fyldet er helt dækket af chokolade. Tryk en ristet mandel i toppen af ​​chokoladen, og lad den tørre helt inden servering.

 • 6

  Lad afkøle ved stuetemperatur, indtil chokoladen stivner.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Der er noget helt vidunderligt ved chokolade og kokosnød. Afslut det hele med en ristet mandel, og du har dig selv en dekadent perfektion. Disse lette, hjemmelavede chokolader er overraskende hurtige at smide sammen. De kræver ingen bagtid overhovedet og kan piskes op på få minutter. Endnu bedre, de smager omkring ti gange bedre end de ting, du køber i butikkerne. Sød og cremet og helt vanedannende.

Se videoen: 3 INGREDIENT CHOCOLATE-COVERED COCONUT BARS - Homemade Bounty. Easy Recipe. Baking Cherry (September 2020).