Nye opskrifter

Fisk og skaldyr chili

Fisk og skaldyr chili

Denne sunde chili bruger fisk og skaldyr i stedet for oksekød, men bevarer de dybe, hjertelige smag, du forventer.MERE +MINDRE-

Krydderiblanding

1/2

tsk sennepspulver

VEGGIES

28

ounce Muir Glen ™ ternede tomater

6

ounce Muir Glen ™ organisk tomatpasta

15

ounce små hvide bønner

Skjul billeder

 • 1

  Fjern frø fra tørrede chili, og læg alle ingredienserne i chili-bestand i en gryde. Kog og fjern fra varmen. Lad sidde i en halv time, og bland derefter til en jævn konsistens.

 • 2

  Bland og forbered din krydderiblanding.

 • 3

  Skær løg, courgette og peber i terninger. Hak habanero og hvidløg. Skyl bønnerne.

 • 4

  Kog løg, peber og courgette i en stor gryde i olivenolie, indtil de begynder at blive brune. Tilsæt hvidløg og habanero og kog 1 minut. Tilsæt krydderierne og kog endnu et minut. Tilsæt tomatpastaen og kog 2 til 3 minutter. Dump i chili lager og stor dåse tomater. Tilsæt majs og bønner og lad det simre let.

 • 5

  Forbered fisk og skaldyr. Dette indebærer at fjerne skæg fra kammuslinger og skrabe bort fuglehorn eller fibre fra muslingerne. Halver kammuslinger og skær rejerne op, så de svarer til størrelsen på de kappede kammuslinger. Skær blæksprutten i ringe.

 • 6

  I en separat gryde opvarmes hvidvinen til en simmer. Tilsæt dine muslinger og kog et par minutter, indtil de alle åbner. Hvis nogle ikke åbner, skal du smide dem væk!

 • 7

  I mellemtiden skal du smide din fyldte fisk og skaldyr ned i den simmerende chili. Når muslingerne åbnes, skal du tilføje dem til chili med saftene fra panden.

 • 8

  Efter kun ca. 2 minutter koges fisk og skaldyr. Fjern fra varmen og server med en korianderpynt.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Normalt når jeg laver chili, går jeg virkelig ud med fedt.

  Baconfedt og smør til at starte, masser af braiseret kød, top med creme fraiche og ost, og gå i en madkoma i fire timer. Som de fleste amerikanere har jeg virkelig pakket feriepundene. Så denne gang satte jeg mig for at lave en chili fyldt med de dybe smag, jeg forventer af den opvarmende gryderet, men uden alt det kød og fedt, der normalt følger med.

  Denne skaldyr chili opskrift er fyldt med grøntsager, og vigtigere vigtig med smag!

  Masser af mennesker, jeg kender, synes, at chili er tomatbaseret, men en ægte chili er lavet med en chili-bestand. Pop disse fyre i en gryde med varmt vand, og lad dem stejle et stykke tid, og bland derefter alt sammen, så er du klar til at gå.

  En dejlig krydderiblanding for at komplimentere chili og skaldyr.

  Sørg for at få alle grøntsagerne klar og klar til brug, inden du begynder at lave mad.

  Grøntsager i gryden med noget tomatpasta får virkelig smagslag ind i denne suppe.

  I sidste øjeblik går skaldyren ind. Den koges fuldstændigt på mindre end 2 minutter.

  Glem ikke muslingerne!

  Eller den velsmagende, velsmagende muslingesaft.

  Det er næsten som en chioppino, men smagene er chili hele vejen.

  Vær ikke bange for den lange liste over ingredienser. Enhver chili, der er værd at lave, skal have mange ingredienser. Denne opskrift er virkelig ikke så hård, når du deler den op i segmenter, og stol på mig, når jeg siger, at det er det hele værd.

  Dan Whalen havde tidligere muskler, men nu har han kun muslinger. Han har blogget i næsten 4 år på The Food in my Beard; tjek Dan's Tablespoon-profil ofte for at prøve hans opskrifter med kreative internationale spins!

Se videoen: ALIEN EGGS Japanese Street Food (September 2020).