De bedste opskrifter

Super let bløde kringler

Super let bløde kringler

Ved hjælp af foruddefineret Pillsbury ™ -dej kan du få hjemmelavede bløde kringler på ingen tid!MERE +MINDRE-

2

rør Pillsbury ™ kølede brødstængedej

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen i henhold til pakkens anvisninger. Rul dejen op og læg 2 strimler sammen for at lave 1 lang strimmel, og tryk sømmene godt sammen. Flet strimlen i en kringleform og læg den på et bageplade.

 • 2

  Anbring bagepladen i fryseren i ca. 20 minutter.

 • 3

  Pensl kringlen med smeltet smør og bag den tid, der er foreslået på dejenes emballage. Når det er kogt, skal kringlen være gyldenbrun.

 • 4

  Smag straks til med havsalt og server med dit valg af påfyldninger.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Bløde kringler får ikke rigtig den opmærksomhed, de fortjener. Ja, nogle gange fanger du en lækker del af dem, når du går gennem indkøbscentret, eller måske henter du en i biografen. Men for det meste taler folk ikke om bløde kringler nok. Jeg besluttede at se nærmere på denne underforbrugte mad for at se, om jeg kunne piske op en Super Easy Soft Pretzel fest snack. Efter at have undersøgt flere variationer af fremstilling af bløde kringler, der involverede aktiv gær, kogende vand og bagepulver, besluttede jeg at prøve at bruge noget færdiglavet dej. Pillsburys brødpindedej gjorde tricket! Hvis du kan afholde dig fra at spise dem alle med det samme, kan du også lege med påfyldninger for at give din spredning variation. For mine gæster oprettede jeg en "Sweet" station og en "Salt" station med flere påfyldninger. Til den søde station brugte jeg kanel, sukker og smeltet chokolade til påfyldningerne. Chokoladetoppen var min favorit - salt og chokolade går overraskende godt sammen! Til de salte kringler tilbød jeg smeltet ost, to typer sennep og marinara sauce. Andre kringle viser ideer, jeg kan prøve: kringler på en pind, kringler på en halskæde (perfekt til et prinsessefest til din lille prinsesse!) Og en stak o 'kringler ville alle skabe en smuk præsentation! Disse godbidder er så enkle at lave, og med en overflod af påfyldninger at vælge imellem er smagsmulighederne uendelige! Lad os give bløde kringler lidt kærlighed, skal vi? Næste gang du hænger sammen med banden og ser en film, må du ikke servere den forudsigelige popcorn. Server i stedet en blød kringlestation. Dine gæster vil blive sprængt væk, og bløde kringler får endelig deres øjeblik i solen!
 • Her er nogle andre kringleopskriftsideer at nippe til.

Se videoen: How to Paint Tin. Stencil Cookies for Santa Tray. How To Paint with Stencils. Paint on Galvanized (September 2020).