Nye opskrifter

Doggy Ice Treats

Doggy Ice Treats

 • Gæt hvad? Det er varmt.

  Det er så varmt, at selv min hund ikke ønsker at bevæge sig under A / C-ventilationsåbningerne.

  Nogle gange glemmer vi mennesker, at vores små lodne ledsagere kan blive endnu varmere, end vi er. Når alt kommer til alt kan de ikke svede, så al den varme bliver bare fanget!

  For at hjælpe min hund, Porter, med at slå varmen i denne uge, lavede jeg ham til en kæmpefrossen isblok med mange af hans yndlingssnacks frosset lige ind i blokken.

  Min doggy ice treat var et kæmpe hit!

  Dette er ikke rigtig meget af en opskrift, men jeg vil give dig nogle tip til at lave din egen isblok godbid til din hund.

  Hvis du har noget rester af oksekød bouillon rundt (lavt natriumindhold er bedst) kan du lave en meget let oksekød bouillon med tre dele vand til en del bouillon, som dine hunde vil elske!

  Hvis du ikke har nogen bouillon, kan du helt sikkert bare bruge vand. Jeg har udført begge metoder, og min hund syntes ikke at være meget ligeglad med, om jeg brugte vand eller bouillon.

  For så vidt angår godbidder, er det virkelig op til dig. Brug bare det, der behandler din hund normalt spiser. Jeg ville ikke bruge nogen form for cracker-godbid. Når de fryser, bliver de virkelig grødet og slags grove.

  Porter kan lide disse falske bacon-ting, så jeg kastede et par af dem i skålen.

  Apropos skåle, du kan bruge enhver fryser-sikker skål til at lave disse blokke. Jeg brugte en stor målekop, men du kunne bestemt bare bruge blandeskål eller noget.

  Lav lag af godbidder og vand / bouillon, så godbidderne fordeles gennem hele blokken.

  Her er mit første lag bacon og vand frosset næsten fast.

  Et sjovt trin, som jeg kan lide at gøre, er at tilføje et tyndt lag jordnøddesmør. Dette fryser, og når det smelter, løber det ned ad siderne - hunde elsker det.

  Bliv ved med at stable på godbidder og bouillon eller vand, indtil din skål er fyldt! Jeg lavede omkring fire lag, men du kunne virkelig gøre så mange eller så få som du vil.

  Det er ikke for svært at få blokken ud. Den bedste måde at gøre det på er bare at lade det tø på tælleren i 10 minutter. Så skal det bare glide lige ud.

  Du kan køre skålen under varmt vand for at få blokken til at frigives hurtigere, men gør det ikke, hvis du fryser den i en glasbeholder! Glasbeholderen kan knuses fra temperatur- / temperaturforskellen.

  Porter var lidt skeptisk over for denne ting første gang jeg satte den ud, så jeg smurte bare en lille klat jordnøddesmør på den. Når han først fik ideen om, at det var a) koldt og b) fyldt med vidunderlige godbidder, handlede han om det!

  Jeg vil ikke anbefale at lade din hund bare slikke dette, indtil den er væk. Jeg lod Porter slikke på den i 15-20 minutter, og så tager jeg den væk og fryser den lidt igen.

  Det er meget væske og godbidder, så det er sandsynligvis bedst at rationere det.

  Hver gang jeg tager det væk fra Porter, ser jeg et blik, der siger: "Venligst far, lad mig sætte den ting tilbage i munden!"

  Lav en af ​​disse til din lodne ven, så vil han / hun elske dig endnu mere, end de gør nu ... hvis det er muligt!

  Nick prøvede ikke engang en eneste slik af denne godbid. Sørg for at tjekke hans blog, Macheesmo, hans bog, Cornerstone Cooking, og tjek hans Tablespoon-profil.

Se videoen: Strawberry Banana Dog Ice Cream Kongs. DIY Frozen Dog Treats 121 (September 2020).