Seneste opskrifter

Kylling i en kurv

Kylling i en kurv

En buffalo kylling dip indpakket i en gyldenbrun halvmåne. Det er en forretter, der virkelig får folks opmærksomhed.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Crescents

1

pakke (8 oz) flødeost, blødgjort og skåret i terninger

1/4

kop kop Ranch dressing

1/4

kop kop buffalo wing sauce

1/4

kop strimlet Cheddarost eller blåost smuldrer afhængigt af præference

1

dåse (12 oz) Pillsbury ™ Grands! ™ Kølet halvmåne Middagsruller ruller store og skællede

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F.

 • 2

  Tag de 2 kyllingebryst og skær dem i 1/2 tommer terninger. Varm 1/2 spsk. olie i en stor stegepande over medium varme. Kog kylling indtil den ikke længere er lyserød. Dræne.

 • 3

  Tilsæt buffalo wing sauce. Varm op til kogning. Tilsæt derefter ranch, cheddar og flødeost. Rør indtil flødeost er smeltet. Lad stegepanden afkøle og tag den derefter af varmen.

 • 4

  Tag 1 halvmåne rulletrekant og fyld med ca. 1 spsk kyllingeblandingen i bunden af ​​trekanten. Fold det længste stykke op over midten. Tag en af ​​de resterende ender, og fold den sammen, klem op i siderne for at forsegle. Gentag med den anden side. Fortsæt med at klemme dejen, indtil den danner en kurv omkring blandingen.

 • 5

  Bages i ovn i 15 til 20 eller indtil halvmåne er en lysebrun farve. Fjern og lad sidde i ca. 5 minutter inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • En af mine foretrukne festklammer er en buffalo kylling dip opskrift. Serveret med en krakker med kyllingearoma, det er en, som jeg aldrig ser rester i slutningen af ​​natten. Men jeg hadede altid den måde, hvorpå folk var nødt til at afbalancere deres tallerkener og kopper, mens de prøvede at øse lidt lækkerhed i munden. Så ramte det mig! Sæt dukkert i et wienerbrød, og - undre tvillinger aktiveres - du har fået dig en forretter, der fungerer sammen med dig og din sociale nåde. Sådan kom jeg på, hvad jeg gerne vil kalde, Kylling i en kurv. Nu lyver jeg ikke, det bliver lidt rodet, men det er stadig nemt at lave. Men stol på mig, når jeg siger, det er det værd. Når du har lavet alle dine kurve, skal du bage i ovn i 15 til 20 eller indtil halvmåne er en gyldenbrun farve. Fjern og lad sidde i ca. 5 minutter inden servering. De vil være varme, klæbrige og lækre for dine gæster. Og der har du det, en chick-a-lickin 'god forretter! God fornøjelse.


Se videoen: Grillopskrift: Flæskesvær m. chili-aioli (Januar 2021).