Usædvanlige opskrifter

Gift Apple Parfaits

Gift Apple Parfaits

Æbleskiver, yoghurt, granola-barer med en stænk karamel og lidt spiseligt diskostøv giver disse søde godbidder en sød "over toppen" Snehvide-effekt!MERE +MINDRE-

1

(6 oz beholder) Yoplait® let fedtfri æbleomsætningsyoghurt

2

individuelle pakninger (2 søjler hver) Nature Valley ™ Crunchy Granola Bars Havre og honning

1/4

kop karamelsovs (enhver tilberedt karamelsovs eller ispåfyldning)

Spiselig kageudsmykning af glitter eller glansstøv, hvis det ønskes

Skjul billeder

 • 1

  Skær toppe af æbler og støv med det spiselige glitter eller glansstøv (hvis det bruges) og læg det til side.

 • 2

  Skær hvert æble i 3 vandrette skiver. Opbevar skiverne fra hvert enkelt æble grupperet til ordnede parfaiter.

 • 3

  Klem 2 citroner i ca. 3 kopper vand, og dypp skiverne (dog ikke den glitrende æbletop) i citronvand for at hæmme bruning. Pat tør med papirhåndklæde.

 • 4

  Lag yoghurt, granola sauce mellem æbleskiverne.

 • 5

  Top hver æbleparfait med sin glitrende topper Server!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Yup, jeg er tilbage i sommerfilmens sving af ting, og frigivelsen af ​​"Snehvide og jægeren" får mig til at tænke. Tiderne har bestemt ændret sig. I denne moderne, hyperkommunikative verden, vi lever i, ville den gamle giftleverandør (dvs. den onde dronning) have en meget vanskeligere tid på det. En faktisk syn på giftæble ville blive tweetet eller Facebook-ed med det samme og forhåbentlig ville afskrække en mulig forbrugshændelse. Så jeg tænker, at det moderne giftæble skulle have brug for nogle seriøse opgraderinger. Som måske noget yoghurt og granola og karamel helt sikkert. Glitter, valgfri, men tilrådelig under omstændighederne. Disse små parfaits er udelukket lækre og perfekte. Sød nok til dessert, men i virkeligheden sund nok til at kalde en snack, og den opretstående form er finurlig og sjov! Sjov historie om granola: Jeg fandt ud af, at jeg glemte at købe granola ... heldigvis havde jeg Nature Valley Granola Bars ved hånden! Jeg dyppede dem bare i en plastikpose og knuste dem med en kagerulle og viola! De var perfekte i dette - meget smagfuldt, og jeg var i stand til at knuse dem lidt finere end almindelig granola, så der var en dejlig blandingshandling med yoghurt og karamel. Top med en glitrende topper, så er du i gang. IKKE gift apple-forretningen dog. Den yummy lille film inspirerede snarere parfait-forretning! Håber du nyder det!
 • Yoplait er et registreret varemærke tilhørende YOPLAIT MARQUES (Frankrig) brugt under licens.

Se videoen: Monster School: FREE GIFT + UNBOXING THE NEW iPhone 11 FROM APPLE - Minecraft Animation (September 2020).