Seneste opskrifter

Forårsmiksalat med hindbær

Forårsmiksalat med hindbær

Friske hindbær smager ikke kun vidunderligt, men de gør også denne salat ekstra smuk.MERE +MINDRE-

6

oz babygrøntsager (såsom rød bladsalat, spinat og arugula)

1/4

kop hele mandler, let ristet

1/4

kop pecan halvdele, let ristet

Hvid Zinfandel Vinaigrette, opskrift følger

Skjul billeder

 • 1

  Skål nødderne let i en lille brødristerovn i 2-4 minutter. Hold øje med dem, for de kan brænde hurtigt. Sæt til side.

 • 2

  Skær appelsinerne i sektioner ved først at skære toppen og bunden af. De skar skallen af ​​omkring siderne af appelsinen. Skær hvert segment ud af den orange. Sæt til side.

 • 3

  I en stor serveringsskål (jeg kan godt lide en salatskål af træ) anbring de blandede greens. Top med hindbær, bidder af gedost og appelsiner. Server med dressing.

 • 4

  Til dressingen: kombiner 1/4 kop hvid zinfandel, 1 spsk appelsinjuice, 1/3 kop rapsolie, 2 tsk hindbæreddike, 1 skalotteløg, fjernet hud, 1/2 tsk sukker, 1/4 tsk hvid peber og 1 / 4 tsk salt, plus mere efter smag, hvis det ønskes i en lille fødevareprocessor eller blender. Puree indtil glat og blandet. Serveres med salat. Forbinding opbevares i køleskab i op til 1 uge.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg har altid associeret salatsalater med sommeren, de ser ud til at være essensen af ​​sommeren for mig. Salater er kølige og sprøde. De varmer ikke ovnen op. Og fordi de er hurtige at forberede, er en stor salat ofte en go-to-opskrift for mig efter en lang dag med at være udenfor i varmen. Somrene ser ud til at være mere travle, og salater passer til regningen, fordi de ikke ofte beskidt en masse gryder og pander. Det var alt før min strejftog i havearbejde. Nu er jeg klar over, at salat, spinat, arugula og andre greener alle er foråret grøntsager. De trives i de kølige temperaturer om foråret. Faktisk kan sommervarme få dem til at vokse for hurtigt. Hovedsalat vil være høj og slank i stedet for at vokse til dejlige runde salathoveder. Jeg prøver at holde alt dette i tankerne, når jeg går i haven og spiser mere med årstiderne. Der er masser af varme forårsdage, der fortjener en frugtagtig grøn salat. Foråret er slutningen af ​​orange sæson, og mens hindbær ikke betragtes som en forårsfrugt i de fleste stater, kan du også bruge frosne bær af høj kvalitet i denne salat.

Se videoen: Rucola Mango Salat selber machen. Honig Senf Dressing. Rezepte schnell und einfach. Salat Rezepte (September 2020).