Nye opskrifter

S'mores snackmix

S'mores snackmix

Ingen lejrbål krævet! Denne opskrift på fire ingredienser pakker al smag af alles yndlingscampout-godbid uden noget rod.MERE +MINDRE-

4

kopper Golden Grahams ™ korn

2

kopper Chokolade Cheerios ™ korn

3

kopper miniature marshmallows

1

kop mælkechokoladechips

Skjul billeder

  • 1

    I stor skål kombineres korn. Tilsæt skumfiduser; kast for at blande. Spred blandingen på ark vokspapir.

  • 2

    I en lille mikrobølgeovn skål, mikrobølge chokoladechips på Medium (50%) 1 minut. Rør, indtil chips er smeltet, og blandingen er glat. Hvis det er nødvendigt, mikrobølgeovn 15 til 30 sekunder længere på Medium.

  • 3

    Brug ske eller gaffel, drys smeltet chokolade over korn-marshmallow-blandingen. Lad stå i ca. 1 time, eller indtil chokolade er indstillet.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Vinteren i det nordøstlige i år har været ... snedækket. Sandheden bliver fortalt, vi har ikke set nogen plæne plæne siden jul, og på trods af de opvarmende temperaturer forbliver vi begravet under så meget sne, at det føles som om vi kaster issmelt i juli. Sommertid virker så meget, meget langt væk lige nu, så noget, der kan give os et strejf af sommeren? Det er meget, meget velkommen. Og en af ​​mine foretrukne godbidder om sommeren er s'mores. Jeg kom på ideen til denne S'mores Snack Mix på en særligt snedækket dag, da jeg dagdrømte om vores sommercampture (ok, de ligner mere glamping) . S'mores lød så indbydende ... Denne version er let at lave derhjemme - og det er fabelagtigt at få dine børn til at hjælpe dig med. De kan gøre meget af blanding og omrøring, hvilket får dem til at føle sig mere som denne snack er noget, de selv gjorde.

Se videoen: Deputy Dawg - National Lazy Day (September 2020).