Seneste opskrifter

Sweet Potato Dip

Sweet Potato Dip

Denne dip bruger søde kartofler, yoghurt og karamelliserede løg til en smagskombination, du skal bare prøve!MERE +MINDRE-

ByThe Food in My Beard

Opdateret 15. maj 2017

Ingredienser

2

kopper kogt sød kartoffel (2 kartofler)

1

kop meget karamelliserede løg (5 store rå løg)

2

spiseskefulde hakket purløg

2

teskefulde røget paprika

1

teskefuld salt (plus mere til krydderier)

Trin

Skjul billeder

 • 1

  Krydre søde kartofler og pakk ind i folie. Steg ved 350 ° F i cirka en time, indtil det er meget ømt. Fjern fra ovnen og lad den køle af.

 • 2

  Skær løgene i terninger. Smelt smøret i en stegepande. Krydder løgene og kog på medium til medium svag varme, omrør ofte i næsten en hel time for at brune meget godt.

 • 3

  Skræl de afkølede kartofler og føj dem til en fødevareprocessor.

 • 4

  Tilsæt yoghurt. Forarbejd indtil glat.

 • 5

  Overfør den glatte blanding til en stor skål, og rør løg, purløg, paprika og salt i. Riv hvidløgsfeddet med et mikroplanrist, og rør det også ind.

 • 6

  Smag og tilsæt mere salt, hvis det er nødvendigt. Dæk og lad sidde i køleskabet natten over for at udvikle smagene fuldt ud.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Søde kartofler kombineres med karamelliserede løg og krydderier i denne fantastiske dip, der giver en perfekt festtillykke. Hvis du kan lide løgdypning, skal du prøve denne version med søde kartofler og yoghurt. Wow.Jeg elsker en dejlig hjemmelavet løgdypning, men de har tendens til at være på den fede side, så jeg troede, det ville være interessant at prøve at lave en sundere version. Min første tanke var at erstatte creme fraiche / mayo med bare sød kartoffel , men uden et cremet element var det for langt fra originalen til virkelig at tilfredsstille trangen. Det var også lidt klumpet. Så jeg tilføjede en skefuld yoghurt, og den gav dipen den smag og krop, du leder efter i en løgdypning! Denne dip har smukke komplekse smag i en cremet sød pakke!

Se videoen: How to make it Crispy! (September 2020).