Usædvanlige opskrifter

Pasta Fresca med Prosciutto, ærter og tomater

Pasta Fresca med Prosciutto, ærter og tomater

Pasta Fresca med Prosciutto, ærter og tomater er et frisk og let måltid at kaste sammen. MERE +MINDRE-

4

spiseskefulde jomfru olivenolie, opdelt

1

medium skalotteløg, fint skåret

3

ounce prosciutto, tyndt skåret

1

kop kirsebærtomater, halveret

1

pakke (9 oz) frisk fettuccine

1

kniv groft salt og friskmalet peber

1/4

kop friskrevet mynte

Skjul billeder

 • 1

  Kog en gryde med saltvand. I mellemtiden tilsættes 2 spsk olie i en mellemsteg stegepande og bringes til en medium høj varme. Tilsæt skalotteløg og saut, de begynder at blive brune, 3 minutter. Tilsæt hvidløg og blomstr 30 sekunder.

 • 2

  Tilsæt den skivede prosciutto og sauter, indtil den begynder at være sprød, 2 minutter.

 • 3

  Tilsæt ærterne og tomaterne, og sys, indtil ærterne bliver varme igennem og pop i farve, yderligere 3 minutter. Sæt med en god knivspids salt og peber.

 • 4

  I mellemtiden koges pastaen i ca. 3 minutter (da den er frisk), drænes og overføres til stegepanden. Spar ca. 1/2 kop pastavand inden dræning for at hjælpe med at skabe en tynd sauce. Kast alt rundt for at belægge, og tilsæt så meget pastavand efter behov. Til sidst tilsættes de sidste to spiseskefulde olie og kastes til pels.

 • 5

  Server straks garneret med frisk mynte!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Pasta så frisk, det gør ondt. Jeg troede, jeg havde boet. Jeg troede, at mit liv havde mening. og formål. Jeg troede, at mine dage blev levet og oplevet til fulde, rig på kærlighed, lykke og skønhed. HVAD EN TOL DET HAR VÆRT. Jeg lavede middag. Jeg havde besluttet, at det var en pastanat (som er som hver aften, men shhh). Så jeg greb et par lækre hæfteklammer og friske ingredienser, jeg havde ved hånden, for at få hende i gang. Men .... men. I stedet for min normale gå-til-tørrede pasta tog jeg denne gang den færre vej. Frisk. Ikke som jeg lavede det. Venligst, jeg havde Laverne & Shirley omvendt at se. Men jeg havde købt nogle! Og jeg ved, at du sandsynligvis tænker over for dig selv: "Er denne kylling rigtig? Hun køber lige nu frisk pasta? Virkelig? Og hvilken Laverne & Shirley-episode så hun?"
 • Så her er vi. Middagen var færdig. (Hvilket tog som to blink) Og jeg sætter mig ned i en skål, der er større end en gravid næsehorn. Og jeg kunne ikke stoppe. Det var som om min mund var en VELOILED MASKIN. Jeg sagde vedvarende: "Jeg kunne spise sådan hver dag! Det kunne virkelig være mit måltid hver eneste dag hele dagen, indtil Riget kommer og svinene flyver hjem og køerne taler og alt det der!" Og så indså jeg, at jeg var alene og gav nul mening. Der er en lille chance for, at da min mand kom hjem, var der kun en ensom enkelt streng af fettucini og en halv kirsebærtomat tilbage i stegepanden. Jeg laver en sjov! Der var 2 tråde tilbage. Vent ikke en anden NANOSEKUND. Bliv frisk med det som din sjæl tigger.

Se videoen: How to Make Perfect Pizza. Gennaro Contaldo (September 2020).