Nye opskrifter

Krydret langkogte sortøjede ærter

Krydret langkogte sortøjede ærter

Tilsæt en krydret side af dit sommermåltid med denne langsomt kogte skål med sorte øjne og Progresso ™ kylling bouillon.MERE +MINDRE-

Opdateret 10. december 2015

Lav med

Progresso bouillon

3

kopper friske sortøjede ærter, afskallede

2

kopper Progresso ™ reduceret natrium kylling bouillon (fra 32 oz karton)

2

kopper hakkede søde løg

2

spiseskefulde finhakket jalapeño chile

1/2

teskefuld tørrede timianblade

1/4

teskefuld friskmalet peber

4

fed hvidløg, finhakket

1

røget kalkunben (3/4 lb)

Skjul billeder

 • 1

  Sprøjt 3 1/2-kvart langsom komfur med madlavningsspray. I langsom komfur omrøres alle ingredienser undtagen kalkunben og pebersauce. Placer kalkunben oven på blandingen.

 • 2

  Dække over; kog på lav varme indstilling 8 timer. Kassér laurbærblad og kalkunben. Server ærter med skåret ske. Server med peber sauce.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Vidste du, at sorte øjne er held og lykke, når de spises på nytår? Nu gør du det, og her er hvordan man gør dem super lette!

  Min mor kalder stadig på mig hvert eneste nytår for at sikre, at jeg spiser nogle sortøjede ærter. Hun er overbevist om, at det giver held og lykke, og hvem er jeg uenig?

  Efter at have spist dem i 30 år keder jeg mig dog lidt om standardversionen, så denne opskrift er meget mere i min gyde. Det er så krydret, at det har brug for noget græsk yoghurt for at tage varmen af!

  Lad os tale med sorte øjne.

  Disse er nemme at lave mad. Du behøver ikke at suge dem eller noget, men du skal sortere dem for at sikre, at du får små småsten ud. Giv også de tørrede bælgfrugter en hurtig skylning under koldt vand.

  Udover ærterne har du bare brug for et par enkle grøntsager for at afslutte suppen. Jeg kan godt lide at tilføje et par røget skinke-haser, der giver skålen en virkelig salte smag. De tilføjer ikke et ton kød til skålen, men smagen er umulig at slå.

  Prøv at terne dine grøntsager jævnt og bare tilføje alt til en langsom komfur! Det bliver bare lettere herfra og ud.

  For at krydre fadet vil jeg gerne tilføje en jalapeno til veggie-blandingen og også noget cayennepeber og et par tørrede arbol-peberfrugter til blandingen. Hvis du ikke har nogen tørrede peberfrugter, kan du øge cayennepeber til 1/2 tsk, men jeg ville ikke gå mere end det!

  Nu smider du bare alt i en langsom komfur.

  Tilsæt derefter en liter Progresso kyllingekraft og 2-3 kopper vand. Hvis du vil have, at de sorte øjne skal være tørre, næsten som en sideskål, skal du gå med 2 kopper. Personligt kan jeg godt lide det lidt mere suppet, så jeg tilføjer en ekstra kop vand.

  Sæt et låg på langsomt komfur og kog det lavt i mindst 6 timer. Gå på arbejde. Sid i sofaen. Gør alt andet end at tænke på denne skål.

  Efter seks timer kommer du tilbage, fjern skinkebøsserne og makulerer alt kød, du finder. Der er ikke en flok kød på, men det tilføjer noget god smag.

  Rør det tilbage i langsom komfur og smag suppen til krydderier. Du har muligvis brug for en knivspids salt, men sandsynligvis ikke.

  Dette er krydrede ting, så jeg anbefaler virkelig en dukke græsk yoghurt eller creme fraiche til skålen.

  Her er held og lykke i det nye år!

  Nick ville ønske, at han kunne have været ude hele dagen, mens det var kogt, fordi det lugtede så godt! Tjek hans blog Macheesmo, og følg ham på hans Tablespoon-profil.

Se videoen: 素食家常菜料理苦瓜別再炒著吃教你好吃的秘訣搭配雪白菇更鮮甜營養美味好吃到孩子吵著天天吃Vegan Recipe EP211 (September 2020).